Elisabeta Lipă, singura candidată la Federația Română de Canotaj! Ajunge la al patrulea mandat consecutiv

Elisabeta Lipă, președntele în exercițiu, este singurul candidat la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Canotaj care vor avea loc la 12 martie în cadrul Adunării Generale a FRC organizate la Târgu Mureş.

„Perioada de înscrieri pentru preşedinţia Federaţiei Române de Canotaj în următorii 4 ani s-a încheiat. Doamna Elisabeta Lipă este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, iar domnul Valentin Gavril, Director al Clubului Sportiv Ceahlăul din Piatra Neamţ este unicul candidat la funcţia de Vicepreşedinte al Federaţiei”, informează federaţia de profil pe pagina oficială de Facebook.

Multipla medaliată olimpică şi mondială Elisabeta Lipă (56 de ani) candidează astfel pentru cel de-al patrulea său mandat la conducerea Federaţiei Române de Canotaj.

Citeste si:  Cristi Bălgrădean, veste proastă pentru FCSB! Anunță al patrulea titlu la CFR Cluj: „Sper să schimbăm tradiția!”

Elisabeta Lipă, singura candidată la FR de Canotaj! Ajunge la al patrulea mandat consecutiv

„Ne bucură faptul că astfel se va asigura o continuitate la conducerea Federaţiei care a obţinut cele mai bune rezultate din sportul românesc în ultimii 3 ani consecutiv.

Performanţele extraordinare ale canotorilor români, fie că vorbim despre lotul de juniori, lotul de tineret sau lotul de seniori, au făcut ca Federaţia Română de Canotaj să se situeze, în ultimii ani, pe primul loc ca număr de medalii câştigate şi adăugate astfel în palmaresul sportului românesc.

Suntem siguri că şi de acum încolo Federaţia Română de Canotaj va continua să facă performanţă şi să ofere românilor numeroase motive de mândrie”, mai precizează sursa citată.

Citeste si:  Gheorghe Mulțescu și-a prelungit contractul cu Dinamo, deși a lucrat 6 luni fără bani. „Cred că este spre binele echipei”. Ce plan are antrenorul înainte să se retragă

A devenit o modă ca la alegerile federațiilor sportive din România să fie un singur candidat: Răzvan Pîrcălabu la lupte, Alin Petrache la rugby și Gabriel Toncean la Federaţia Română de Culturism şi Fitness (deja reales).

Multipla medaliată olimpică la canotaj Elisabeta Lipă a devenit prima campioană ale cărei palme au fost amprentate pe Aleea Mâinile de Aur din cadrul Complexului Sportiv Naţional Snagov.

Prezentă la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice şi câştigătoare a opt medalii (aur la Los Angeles 1984, argint şi bronz la Seul 1988, aur şi argint la Barcelona 1992, aur la Atlanta 1996, aur la Sydney 2000, aur la Atena 2004), Elisabeta Lipă a declarat la ceremonia de inaugurare a proiectului Aleea Mâinile de Aur, dedicat medaliaţilor olimpici ai României la canotaj, că îşi doreşte ca amprentele mâinilor sale în ciment să îi motiveze şi mai mult pe actualii sportivi.

Citeste si:  14.127 de persoane s-au vaccinat împotriva Covid, în ultimele 24 de ore. 4.892 de persoane au beneficiat de rapel

Sursa: ProSport

 10 total views