Abonare la google news

Elisabeta Lipă, infectată cu COVID! „Nu știu de unde am luat virusul, că m-am protejat. Așa că, fiți atenți!”

Fosta mare canotoare Elisabeta Lipă a fost infectată cu COVID-19.

Marea sportivă a României spune că nu știe de unde a luat virusul Sars-CoV-2, pentru să s-a protejat cât a putut de mult.

Elisabeta Lipă se simte acum bine, se află acasă și este monitorizată de medici.

„Acest virus poți să-l iei de peste tot”

„Sunt bine, am avut simptome uşoare. Sunt acasă, sub supravegherea medicului.

Nu ştiu de unde am luat acest virus. Din păcate, acest virus poţi să-l iei de peste tot. Nu am nicio idee de unde m-am infectat, că m-am protejat. Aşa că, fiţi atenţi”, a mărturisit Elisabeta Lipă, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19. „E rău, nu știu de unde a apărut boala!”

Rică Răducanu a reușit să câștige lupta cu COVID-19 și a fost externat. Soția lui, din păcate, este în stare gravă din cauza virusului, aflându-se la Terapie Intensivă.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a trecut prin momente delicate, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a ajuns de urgență la spital. Din fericire, fostul portar al Rapidului s-a vindecat. Probleme sunt, însă, cu soția lui, care se află, în continuare, internată la spital.

“De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase… Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără… îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare.

Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă, și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am facut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați.

Sursa: Gandul