Abonare la google news

Elena Marin, umilită din nou la Survivor România. Mesajul plin de venin

Elena Marin e din nou ținta criticilor și a jignirilor în emisiunea Survivor România 2021. După ce Zanni a părăsit „ținta”, alt coleg i-a luat locul pentru a-i dezvălui adevăratul caracter dansatoarei, susține acesta. Ce s-a mai întâmplat în Republica Dominicană?

Elena Marin, umilințe peste umilințe la Survivor România

Tensiunile din echipa Faimoșilor continuă la un nivel neașteptat de telespectatori. Se pare că problemele în echipa roșiilor se adâncesc pe zi ce trece. Elena Marin este din nou ținta criticilor, iar coechipierii nu o lasă deloc să se concentreze la joc și la rezistența de care trebuie să dea dovadă în cadrul celui mai aspru show sportiv din România.

Citeste si:  10 vapoare cu animale vii din România, au fost blocate în canalul Suez

Sebastian Chitoșcă aprobă cuvintele tăioase a lui Zanni și susține și el că dansatoarea este prefăcută și se victimizează prea mult. Fostul fotbalist susține că artista ia lucrurile cu mult prea în serios: „Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena”.

Zanni are din nou un moment de sinceritate și nu se arată interesat de colegii săi de echipă, mărturisind că se gândește doar la el în această competiție. Cântărețul a susținut și că toți ceilalți gândesc la fel, doar că nu dau cărțile pe față din cauza a ceea ce ar putea să spună publicul de acasă în baza cărora stau de multe ori.

Zanni: Eu sunt foarte individualist. Nu mă interesează deloc de echipă. Așa e toată lumea, dar nu vor să recunoască.
Sebastian Chitoșcă: Nu se mai termină cu prefăcuta asta de Elena. Nu o mai suport deja! Prefăcută sau nu, nu se mai termină! Ia toate chestiile, problemele prea personal. N-are niciun rol în emisiunea asta.

Simona Hapciuc, eliminată. Ce părere are despre războiul unor Faimoși cu celebra dansatoare?

„Elena a greșit foarte mult votându-l pe Zanni. I-am zis că o văd câștigătoare, dar are stilul ăsta de a se victimiza. Votul ei a fost greșit din punct de vedere sportiv, dar și social. Ea trebuia să voteze pe Sebi, el aprinde fitilele și Zanni continuă. A ținut nevoia să aprindă fitilul cu Zanni. Trebuia să discute cu Zanni și să se împace. Se vede că Zanni nu a încetat, a uneltit tot împotriva Elenei. Cum să-ți dorești să pierzi proba sportivă intenționat, așa cum a vrut Zanni? Iar Ana Porgras este campioană mondială la un sport, cum să fii tu campioană și să fii de acord cu Zanni? Eu nu pot să înțeleg cât de jos să fii”
Simona Hapciuc (Sursa: Teo Show)

Citeste articolul pe PlayTech

 44 total views