miercuri 13 octombrie 12:38 PM

Abonare la google news

Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel, se plânge de alocările lui Cîţu: „Aici toate străzile sunt praf. Iau în calcul să fac un credit”

Fost jurnalist la Pro TV, edilul oraşului Câmpulung Muscel (Argeş) Elena Lasconi explică ce proiecte au rămas nerealizate ca urmare a deciziei luate de premierul liberal Florin Cîţu, pentru unele dintre ele având gata toată documentaţia necesară.


”E păcat că politicienii din ziua de azi nu folosesc politica drept un instrument cu ajutorul căruia să-i ajute pe oameni. E mai importantă puterea şi poziţia în partid. E trist că se întâmplă lucrul ăsta”, spune primăriţa.

Lucrările aşteptate de locuitorii din Câmpulung Muscel, pentru care Elena Lasconi îşi pusese speranţe în banii ajunşi, până la urmă, la alte primării, rămân în aşteptare.


Elena Lasconi: „Din cele 225 de străzi ale oraşului, nu cred că există două care să fie OK”

“Ne-ar fi trebuit fonduri pentru nişte străzi la care aveam inclusiv studii de fezabilitate, care trebuie asfaltate. Bani europeni nu sunt pentru asfaltare până în 2027 şi aici toate străzile sunt praf. Din cele 225 de străzi ale oraşului, nu cred că există două care să fie OK, pentru că şi alea sunt cârpite. Mai avem un pod foarte tranzitat, care, conform expertizei, trebuie demolat.

Avem studii de fezabilitate inclusiv pentru locuri de joacă pentru copii. În ultimii zece ani, locurile de joacă au fost făcute fără autorizaţie. Ne-ar fi fost de ajutor şi pentru finalizarea lucrărilor la Bulevardul Pardon, la care avem finanţare, dar, pentru că preţurile materialelor de construcţii au crescut cu peste 45%, este posibil ca şi valoarea lucrărilor să crească”, se plânge edilul, potrivit Adevarul.

“Trebuie să te descurci din fonduri proprii, ceea ce este exclus, aşa că iau în calcul şi varianta de a face un credit”, încheie Elena Lasconi.

Citeşte şi: Ilfov ar putea intra în carantină, după ce rata de infectare a ajuns la 15 la mie. Autorităţile cer ca TOATE şcolile din judeţ să fie închise

Romaniatv.net


Stirile.eu