sâmbătă 3 iulie 8:24 PM

Abonare la google news

El este frizerul fotbaliștilor din România: „Îi tund pe Dennis Man, Ianis Hagi și Florinel Coman!”. Cum a reacționat Marius Șumudică și de ce a stat Man netuns timp de 4 luni


Junior Morais, noul jucător al Rapidului, a revenit în țară și printre primele drumuri făcute a fost la frizerul său, Virgil. Acesta tunde numeroși fotbaliști din România și a acordat un interviu în exclusivitate pentru Prosport.ro.


În timp ce îl tundea pe Junior Morais, Virgil ne-a povestit cum a început să își facă clienți printre fotbaliștii din România. Acesta a dezvăluit că totul a pornit de la Lucian Filip, fostul jucător al celor de la FCSB.

De asemenea, Virgil a dezvăluit că el este frizerul „perlelor” Dennis Man, Florinel Coman și Ianis Hagi.

Virgil, frizerul fotbaliștilor din România, îi tunde pe Dennis Man, Ianis Hagi și Florinel Coman

„Prima dată, a venit Lucian Filip să se tundă la noi și după au văzut colegii lui schimbarea, i-am făcut o frizură mai fashionistă și așa am ajuns să tund foarte mulți fotbaliști de la FCSB, pot să spun Steaua. Pentru mine FCSB e Steaua, dar nu vreau să fie probleme. De ceva timp, aproximativ 2 ani și jumătate, trei, îl tund și pe Dennis Man și pe Ianis Hagi, pe Florinel Coman și foarte mulți și de la naționala de tineret și de la naționala mare”, a spus Virgil.

Întrebat cine este cel mai pretențios client, Virgil nu a apucat să spună ceva că a intervenit Junior Morais: „Sunt eu!”.

„Junior, nu, e cel mai de treabă, bine, toți sunt de treabă, dar el mereu merge pe recomandarea mea. Când era la Steaua, i-am făcut o steluță mai mare în lateral, acum i-am spus că trebuie să-i fac ceva legat de Rapid, un vultur vișiniu, ceva”, l-a contrazis frizerul.

Cât durează să îi tundă pe fotbaliști și de ce a stat Dennis Man netuns

Virgil a dezvăluit că Dennis Man a stat netuns timp de patru luni numai pentru a reveni în România la frizerul său.

„În general, au încredere în mine băieții și stabilim dinainte ce și-ar dori și sunt mulțumiți întotdeauna toți. Spre exemplu, Dennis acum când a venit din Italia, a mers acolo și s-a tuns o singură dată, nu i-a plăcut și 4 luni nu s-a mai tuns deloc. Și a venit cu ditamai pletele și atunci a durat cam o oră și jumătate, destul de mult. La Junior și în general, durează în jur de 50 de minute, o oră”, a explicat Virgil.

Ține cu FCSB, dar l-a tuns și pe Marius Șumudică

Frizerul a mărturisit că ține cu FCSB, dar a avut și clienți din partea rivalelor. Unul dintre cele mai importante nume care i-au trecut pragul este chiar Marius Șumudică, acum antrenor la CFR Cluj.

„De mic copil țin cu FCSB, Steaua, și o să rămân așa pentru totdeauna, sper ca fanii rapidiști să nu se supere și nici Junior acum.

(N.r. Pe cine ți-ai dori să tunzi și nu ai apucat încă?) Din România, i-am tuns pe toți pe cei care îmi doream să-i tund. Din afară, normal că îmi doresc să tund vedetele din fotbalul mare, pe Messi, pe Ronaldo, dar vedem. Poate dacă venea Portugalia în România, cine știe. Că pe Mbappe l-am ratat. (N.r. Îl ai pe Mbappe mic, pe Coman.) Da, pe Mbappe al nostru.

Antrenori, l-am tuns pe Mihai Pintilii și destul de recent, l-am tuns pe domnul Marius Șumudică. Băiatul lui se tunde de 2-3 ani la mine și i-a propus să vină să îi fac o frizură ceva mai nonconformistă, să spun așa. Ne-am adaptat, i-am făcut ceva așa, elegant, cu părul pe spate, scurt în laterale, chiar i-a plăcut și am avut o comunicare foarte frumoasă, foarte deschisă. Chiar e un om foarte respectuos, mă așteptam să fie puțin mai exploziv pe aici.

Nu mi-a fost chiar frică, dar a fost o emoție plăcută, dar a fost foarte ok, foarte de treabă, foarte glumeț, foarte deschis. A stat vreo 40-50 de minute, chiar i-a plăcut experiența, n-a spus nimic.

M-a ajutat Dumnezeu să câștig destule trofee și în viață se atrag campionii, sau cum?”, a mai spus Virgil.

Prosport.ro