17 martie 8:30 PM

Abonare la google news

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, anunț despre revenirea publicului pe stadioane: „O să discutam în Guvern!”

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit, în cadrul emisiunii Gândul Live, despre revenirea suporterilor pe stadioane. Acesta a anunțat că pregătește o Hotărâre de Guvern pentru a permite accesul suporterilor pe stadioane la Campionatul European de Fotbal.

România va găzdui patru meciuri la Campionatul European de anul acesta.

EURO 2020 se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie.

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, anunț despre revenirea publicului pe stadioane

Șeful MTS a declarat faptul că pregătește o Hotărâre de Guvern prin care să se permită accesul spectatorilor pe stadioane la EURO 2020, în limita a 20-25% din capacitate.

„Anul acesta, pentru noi, prioritatea numărul unu e EURO 2020. Trebuie să iasă foarte bine și chiar trebuie să ne asumăm un procent de spectatori, 20-25 la sută. O să discutam în Guvern să aducem un HG (n.r. Hotărâre de Guvern) special pe EURO 2020. Însă, în afară de acest eveniment, mai avem alte sporturi”, a declarat ministrul Eduard Novak, la Gândul Live.

Fiul lui Eduard Novak a suferit un accident înfiorător

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit că fiul său a suferit un grav accident. A fost lovit în plin de o mașină și aruncat într-un șanț. A reușit să scape cu viață.

Nu doar fiul ministrului a avut un accident rutier, în trecut Eduard Nokak fiind o victimă. În 1996 a rămas fără laba piciorului: „Când m-am uitat în jos eu nu mai aveam laba piciorului drept”.

Eduard Novak a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului la finalul anului trecut. La începutului lui 2021 a demisionat din funcția de președinte a FR de Ciclism.

„Foarte, foarte urât. Anul trecut. Era la antrenament, iar în spatele lui era tatăl meu cu mașina să-l protejeze. A venit o mașină din sensul opus, a tăiat curba și a intrat pe contrasens și l-a luat din plin! Norocul a fost că băiatul a căzut în șanț, iar șanțul era mai umed. A avut o suprafață mai moale ce l-a protejat. A fost o traumă pentru noi toți! Din fericire, s-a recuperat. Este în formă maximă. Totul este bine” a spus Eduard Novak, conform GSP.

Citeste articolul pe ProSport