sâmbătă 11 septembrie 5:12 PM

Abonare la google news

Edi Iordănescu, impresionat de atitudinea lui Florinel Coman: „Mi-a spus lucruri care m-au mișcat!”

Florinel Coman mai are serios de tras până la revenirea pe teren, dar Edi Iordănescu este impresionat de atitudinea lui „Mbappe”.


Operat în Anglia, Coman a revenit repede în România, iar tehnicianul celor de la FCSB a dezvăluit ce a simțit după discuția pe care a avut-o cu fotbalistul.

Florinel Coman a fost operat, la începutul acestei săptămâni, la Londra, iar miercuri s-a întors în România pentru a începe recuperarea. Din acel moment, fotbalistul a postat o serie de fotografii în care arată că este pe drumul cel bun și nu și-a pierdut încrederea.


Edi Iordănescu, laude pentru Florinel Coman: „Am simțit foarte multă ambiție!”

Florinel Coman s-a accidentat în repriza a doua a meciului cu Sepsi, 1-1, atunci când a fost nevoit să părăsească terenul. De atunci, starul lui Gigi Becali a trecut prin momente grele, dar Edi Iordănescu dă asigurări că jucătorul roș-albaștrilor este pe drumul cel bun, din toate punctele de vedere.

„Florinel s-a operat recent. A fost în Anglia. Doctorul l-a însoțit. La două zile distanță s-a întors în țară. Este printre noi, aici. Zi de zi. Vine la recuperare. L-am găsit cu mult entuziasm, era încrezător, mi-a spus niște lucruri care m-au mișcat. Am simțit foarte multă motivație la el, ambiție de a demonstra. Din păcate, acea accidentare a recidivat și a fost nevoie de intervenție. Acum, este într-un proces de recuperare, care va dura 2-3 luni”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferință de presă care a prefațat derby-ul dintre FCSB și Dinamo.

E un jucător care mie îmi place enorm. Hai să ne amintim de perioada lui de dinainte de prima accidentare gravă. Are viteză, are tehnică, are personalitate în joc, nu îi e frică de duel, de contact, de 1 contra 1 cu orice jucător. El era și un marcator” – Ionel Dănciulescu, la Prosport.ro Live

Prosport.ro


Stirile.eu