marți 19 octombrie 3:06 PM

Abonare la google news

Edi Iordănescu ia 500.000 și pleacă la iarnă de la FCSB. Au bătut palma Gigi Becali și Mirel Rădoi?

Se pare că plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB este foarte aproape de a se realiza în perioada următoare. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a impus în momentul în care a semnat cu echipa roș-albastră niște clauze conform cărora patronul Gigi Becali se angaja să își limiteze ieșirile publice în care să critice jucătorii sau antrenorii.


Iar acest lucru s-a întâmplat pentru o bună perioadă de timp. Iar rezultatele s-au văzut imediat. FCSB a câștigat ultimele 5 meciuri în Liga 1 și a ajuns la numai 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Edi Iordănescu este tot mai des criticat de Gigi Becali

Doar că Gigi Becali a început tot mai des în ultimele zile să își încalce promisiunea făcută lui Edi Iordănescu. Patronul de la FCSB a spus în mai multe rânduri recent că nu este mulțumit de jocul prestat de echipa roș-albastră.


Astfel, multă lume speculează că este doar o chestiune de timp până când Edi Iordănescu va pleca de la echipă. Iar potrivit sport.ro, Gigi Becali ar avea deja pregătită o variantă de înlocuire a acestuia în persoana lui Mirel Rădoi.

Acesta a anunțat recent că se va despărți de naționala României după meciurile din noiembrie contra Islandei și Liechtensteinului. Stilul ofensiv propus de Rădoi la echipele pe care le-a antrenat până acum este considerat ideal de Becali pentru jucătorii de atac de care dispune FCSB în acest moment.

Gigi Becali ar dori să se împace cu finul său, de care s-a despărțit cu scandal în 2015 după doar 6 luni. Însă pentru a face acest lucru ar trebui să îi plătească lui Edi Iordănescu o clauză de reziliere de 500.000 de euro.

Sursa citată anunță că antrenorul echipei roș-albastre s-ar putea mulțumi în iarnă și cu doar jumătate din această sumă numai pentru a „scăpa” de situația de la FCSB. Mai mult, el s-ar afla chiar pe lista conducerii FRF pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative a României.

Declarațiile care îl pot determina pe antrenorul FCSB-ului să își dorească ruperea colaborării

Declarațiile care pot pune definitiv punct relației dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali au fost făcute în această dimineață. Finanțatorul vicecampioanei României i-a „ordonat” antrenorului echipei să impună cât mai repede un stil de fotbal bazat pe posesie prelungită.

Am spus așa: Nu sunt mulțumit de joc, dacă nu aș fi spus, aș fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor și lui Edi. Mingea la mine, asta e dorința mea. Nu vreau să câștig campionatul. Eu sunt patron și vreau să fie mingea la mine.

Ordinul meu este: Mingea la mine! Dacă nu câștigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viață. Sunt nemulțumit de joc. Dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman și Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine și Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulțumit”, a spus Becali la Pro X.

Cum a reacționat Edi Iordănescu după criticile lui Gigi Becali. Semnal de alarmă tras de antrenorul FCSB

Playsport.ro


Stirile.eu