duminică 26 septembrie 12:01 PM

Abonare la google news

Edi Iordănescu, criză de nervi la finalul meciului FCSB


Meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, scor 3-2, l-a scos din sărite pe Edi Iordănescu, iar antrenorul vicecampioanei României a făcut o cirză de nervi la finalul partidei.


Finalul meciului de pe „Arena Națională” dintre FCSB și Academica Clinceni a fost foarte tensionat, iar Edi Iordănescu nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa elevilor săi.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani s-a declarat nemulțumit de anumite decizii luate în teren de Constantin Budescu și coechipierii săi pe finalul partidei din etapa a 10-a.

Edi Iordănescu, criză de nervi la finalul meciului FCSB – Academica Clinceni 3-2

Edi Iordănescu (43 de ani) a comentat în legătură cu momentul în care Constantin Budescu a încasat cartonașul galben pentru tragere de timp, iar antrenorul principal al vicecampioanei României a explicat ce l-a deranjat la echipa sa.

„Budescu a înțeles greșit, știu ce vorbesc. A înțeles că i s-a transmis să aștepte, credea că se dau indicații în careu, dar am gestionat oricum prost și acel moment. Nu mai bați în careu, ci scurt. Am țipat un minut și jumătate încontinuu. Putea să iasă o fază de contraatac. Trăim periculos, aduceți-vă aminte de meciul Danemerca – România”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă susținută după FCSB – Academica Clinceni 3-2.

FCSB poate pica pe locul 4 după etapa a 10-a

În urma rezultatului înregistrat de FCSB pe teren propriu cu Academica Clinceni, echipa care ocupă ultimul loc în clasamentul din Liga 1, trupa roș-albastră se află pe poziția a 3-a, cu 18 puncte, la egalitate cu FC Voluntari, dar vicecampioana României poate pica pe 4 dacă UTA Arad o învinge pe CFR Cluj, azi, ora 21.00.

Pentru FCSB urmează meciul cu Chindia Târgoviște din etapa a 11-a, vineri, 1 octombrie, ora 21.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

Prosport.ro