Abonare la google news

Echipa lui Boloni trăiește și câștigă un super-derby!

Echipa lui Boloni trăiește și câștigă un super-derby! Antrenorul român părea condamnat în urmă cu câteva zile. Toată presa din Grecia, dar și din România, aștepta doar anunțul conducerii elenilor. Panathinaikos pierduse ultimele partide, fusese eliminată și din Cupa Greciei. Așa că speranțele de a cuceri un trofeu în acest sezon fuseseră spulberate.

Boloni nu mai părea să stăpânească situația, iar românul părea să fie ultimul antrenor român din străinătate, care să fie îndepărtat de la echipă. Asta după ce Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu și Marius Șumudică, au rămas fără angajament în această perioadă.

Echipa lui Boloni trăiește și câștigă un super-derby! Antrenorul român rămâne la Atena

Fanii și presa din Atena nu mai se așteptau ca antrenorul român să prindă echipa pe bancă, la derbiul cu PAOK. Meciul cu fosta echipă a lui Răzvan Lucescu era foarte important, pentru că ar fi menținut Panathinaikos aproape de primele locuri. De aceea, un nou eșec, ar fi fost fatal pentru Boloni. Cu toate acestea, trupa din capitala Greciei s-a motivat și a reușit o evoluție mult mai bună decât în ultimele partide.

Citeste si:  Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: "Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere"

Jucătorii lui Panathinaikos au reușit să îi salveze postul lui Boloni

Macheda a deschis scorul, deși este unul din fotabliștii care se zice că nu se mai înțelege cu Boloni. Gazdele au controlat partida până pe final, când Ioannidis a făcut 2 la 0. Oaspeții au redus și ei din handicap, dar era prea târziu. Iar Boloni s-a bucurat de primul succes, după trei partide de campionat. Echipa românului este, îna cest moment, pe locul 5. Totuși verzii s-au apropiat la două puncte de locul 4, ocupat de PAOK. Nici locul 2 nu este departe, Aris are un avantaj de doar 6 puncte față de trupa lui Boloni.

Citeste si:  Mama Denisei Manelista trăiește o dramă de 4 ani. Ce face noapte de noapte, la ora 3 EXCLUSIV

Liderul Olympiakos Pireu este departe și se pregătește de un nou titlu.

Succesul cu PAOK îi mai oferă românului mai mult timp să repare lucrurile la Panathinaikos

Provocarea pentru Boloni, în acest moment, este să reușească să lege mai multe victorii. În acest moment, conducerea clubului încă mai caută candidați pentru postul lui. dar o nouă serie de victorii i-ar putea să îi convingă să îl lase pe român să continue munca de reconstrucție.

Citeste si:  FCSB câștigă „Derby de România” și se distanțează de campioană!

„Sunt foarte multe probleme de rezolvat. Nu pot sta să le spun presei” a declarat antrenorul zilele trecute. Presa a speculat că jucătorii s-au săturat de metodele lui Boloni. De aceea ar fi cerut conducerii să scape de tehnician. Chiar și Răzvan Lucescu, un antrenor considerat modern, a fost luat în considerare. Dar, deocamdată, Boloni a demonstrat că mai are multe de arătat în Grecia.

Citeste articolul pe PlaySport

 16 total views