17 mai 9:09 PM

Abonare la google news

Ea este câștigătoarea Miss Univers 2021. Reprezentanta Mexicului i-a dat pe spate pe jurați

Duminica trecută, în data de 16 mai 2021, a fost desemnată câștigătoarea Miss Univers 2021. Competiția a avut loc în Florida, iar la finalul galei reprezentanta Mexicului a fost încoronată. Tânăra a impresionat juriul, iar discursul ei a fost despre standardele de frumusețe.

Anul acesta 74 de femei au concurat pentru titlul de Miss Univers 2021. Competiția s-a ținut la Seminole Hard Rock Hotel & Casino la Hollywood, în Florida. La final, marea câștigătoare a fost declarată Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, în vârstă de 26 de ani. Alături de ea în finală au fost și Miss Brazilia – Julia Gama și Miss Peru – Janick Maceta Del Castillo.

Andrea Meza a devenit preferata juraților după proba costumului de baie. Bruneta a îmbrăcat un costum de baie galbe, în două piese, ce i-a subliniat perfect formele. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN MODELING. FINALISTĂ LA ”MISS UNIVERSE”, GĂSITĂ MOARTĂ! AVEA 23 DE ANI)

Miss Univers 2021

Andrea Meza, câștigătoarea Miss Univers 2021

În acest an, 74  femei au concurat la Miss Universe 2021, însă doar 21 de tinere au trecut în runda finală. După proba costumului de baie doar 10 au trecut la proba rochiilor de seară. Iar mai apoi, cinci dintre ele au fost selectate pentru a participa la runda finală de întrebări și răspunsuri.

Cea care a cucerit juriul a fost Andrea Meza, reprezentanta Mexicului. Aceasta a ținut un discurs despre standardele de frumusețe și despre stereotipurile societății de azi.

„Trăim într-o societate care este din ce în ce mai avansată și, pe măsură ce am evoluat ca societate, am avansat cu stereotipuri. În zilele noastre, frumusețea nu este doar modul în care arătăm. Pentru mine, frumusețea radiază nu numai în spiritele noastre, ci în inimile noastre și în modul în care ne comportăm. Nu permiteți niciodată cuiva să vă spună că nu aveți valoare”, a declarat Andrea Meza, în fața publicului.

Anul acesta România a fost reprezentată de Bianca Tirsin, arădeanca de 21 de ani care a câștigat titlul de Miss Universe România în 2020.

Citeste articolul pe Cancan