Abonare la google news

E oficial! YouTube a blocat contul Senatului din cauza declaraţiilor antivacciniste ale Dianei Şoşoacă

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale şedinţelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.

 

Membrii Senatului fuseseră avertizaţi de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

 

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, preşedinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei, arată digi24.ro.

 

Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Şoşoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din judeţul Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul