Abonare la google news

Durere fără margini pentru Larisa Iordache! Gimnasta și-a pierdut mama. “Sufletul să-ți rămână liniștit, mami!”

Gimnasta Larisa Iordache trece prin momente extrem de dificile, după ce și-a pierdut mama, noaptea trecută.

Durere fără margini pentru Larisa Iordache! Gimnasta și-a pierdut mama. “Sufletul să-ți rămână liniștit, mami!”

Larisa a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat nefericitul eveniment. Vestea vine înaintea debutului Jocurilor Olimpice de la Tokyo, acolo unde Larisa Iordache este calificată.

„Sufletul să îți rămână liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a fost mesajul postat de campioană.

Adriana Iordache a fost persoana care a susținut-o necondiționat pe Larisa, chiar și în cele mai dificile și dureroase momente ale carierei sale. Sportiva a fost nevoită să se opereze de mai multe ori din cauza accidentărilor.

Am mare încredere în ea. Este un copil care a muncit și sunt foarte încântată. Când greșește, seamănă cu tatăl ei, când reușește seamănă cu mama ei. Am făcut multe sacrificii, am ajutat-o cât am putut, în permanență. Am ajutat-o când i-a fost greu, probabil de aceea a ajuns și la nivelul acesta. Tot timpul am susținut-o înainte de a intra în sală. I-am spus că este cea mai bună. Ea știe oricum ce are de făcut, nimic în plus, declara Adriana Iordache, într-un interviu acordat în trecut pentru Evenimentul Zilei.

Știre în curs de actualizare.

Citeste articolul pe PlaySport