Abonare la google news

Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar.

Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar. Liderul trupei Cargo a fost condus pe ultimul drum marți și a fost înmormânat într-un cimitir din Timișoara. La ceremonie au putut participat un număr restrâns de persoane, din cauza situației actuale.

Adriana Delia Bărar a public un mesaj emoționant pe Facebook în memoria tatălui său. Aceasta este de părere că tatăl ei nu va fi uitat niciodată deoarece ce a creat acesta nu va muri niciodată.

Citește și: Medic ATI face lumină în cazul decesului lui Adi Bărar, liderul Cargo: A făcut o formă severă a virusului, plămânii erau afectați în proporție de 90%

Citeste si:  Restricţii de circulaţie la Sinaia, începând de duminică, rata de infectare COVID a ajuns la 4,49

Durere fără margini pentru fiica lui Adi Bărar

”Asa vreau sa mi te amintesc. Cu zambetul pe buze, cu o energie care nu va putea fi vreodata egalata. E o pierdere imensa care nu poate fi cuprinsa in cuvinte, insa stiu sigur ca nu vei fi uitat vreodata. “Muzica mea trebuia in primul rand sa reflecte pamantul pe care calcam.” Spunea el Ne luam ramas bun de la el ca si pamantean, dar il vom pastra in suflet mereu pentru ca ceea ce a creat el nu va muri niciodata. Drum lin catre stele tati

Citeste si:  Tinerii și persoanele cu studii elementare, categoriile care spun cel mai des că nu se vor vaccina

„sufletu-mi spune mi-e dor/ imi vine sa strig ajutor/ as vrea sa ma fac vrajitor/ sau aripi sa-mi creasca sa zbor/ pan la luna si pan la stele as zbura/ pan la soare n-ar fi departe-n mintea mea/ sa te mai zaresc macar o data as vrea” , este mesajul postat de Adriana Delia Bărar.

Adi Bărar a fost condus pe ultimul drum marți, iar mașina funerară a fost însoțită de motociclişti, care au plecat de la Spitalul Judeţean din Timișoara, pe un traseu care a cuprins şi strada unde a locuit Adi Bărar, până la cimitir, iar muzica lui Adi a răsunat în boxe.

Citeste si:  Sorin Cîmpeanu s-a dus să vorbească cu profesorii de la Șincai

Prietenii motocicliști ai lui Adi Bărar și-au dorit să-l conducă pe acesta pe ultimul drum exact cum și-ar fi dorit și el. Mai exact, însoțit de o coloană de motociclete și cu muzică. La înmormântarea liderului trupei Cargo nu au putut să participe decât 20 de persoane. Cu toate acestea, în jurul cimitirului unde i-a fost depus trupul neînsuflețuit, au fost zeci, poate chiar sute de oameni care au dorit să îi aducă un ultim omagiu cântărețului.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 48 total views