miercuri 27 octombrie 9:00 AM

Abonare la google news

După un avans spectaculos, acțiunile Digital World Acquisition, compania care vrea să listeze noul proiect media al lui Donald Trump, scad ușor

donald trump

Acţiunile Digital World Acquisition (DWAC), companie de achiziţii care intenţionează să listeze la bursă proiectul media al fostului preşedinte american Donald Trump, au evoluat marţi în scădere pentru a doua şedinţă consecutiv, după o creştere de peste 800% înregistrată săptămâna trecută, transmite agenția Reuters, citată de news.ro.


Titlurile au coborât marţi cu 17,7%, la 69 de dolari pe unitate, variind între 65,37 dolari şi 91,35 de dolari pe unitate.

Luni, acţiunile Digital World Acquisition au închis în scădere cu aproape 11%.


Vineri, aceste titluri au consemnat un avans de 107%, la 94,20 dolari pe unitate, după ce au atins un maxim de 175 de dolari pe unitate în timpul tranzacţiilor. Joi, creşterea a fost de 356,8%, unii analişti comparând tranzacţiile cu acţiuni DWAC cu frenezia tranzacţiilor cu acţiuni meme de la începutul acestui an.

Alte acţiuni legate de fostul preşedinte Trump au scăzut la rândul lor marţi. Titlurile Phunware, compania angajată de Trump în campania prezidenţială din 2020 pentru a construi o aplicație pentru telefoane, au scăzut marţi cu 31,7%, la 4,89 dolari pe unitate, după ce a depus documentele pentru o emisiune de obligaţiuni de 48,5 milioane de dolari.

Vineri, acţiunile Phunware au urcat cu aproape 1.500%, la 24,04 dolari pe unitate, dar au încheiat şedinţa în creştere cu 471%, la 8,74 dolari pe unitate.

Economedia.ro


Stirile.eu