Abonare la google news

După francezi, a venit rândul elvețienilor să se plângă de condițiile din București!

Condițiile din București i-a nemulțumit pe francezi, iar acum pe elvețieni. Presa din străinătate a subliniat situația din România. Meciul dintre cele două naționale va avea loc luni, de la ora 22:00, pe Național Arena.

Se plângă de condițiile din București!

Fotbaliștii naționalei Elveției s-au plâns de condițiile meteo pe care le întâmpină de când au aterizat în România. Mai exact, aceștia se reclamă temperaturile ridicate care le îngreunează antrenamentele. Chiar publicația elvețiană Blue News a subliniat faptul că la sfârșitul antrenamentelor de sâmbătă, adică după ora 19:00, se înregistrau 34 de grade C.

Din fericire, meciul începe aici la ora 22:00 şi o să fie puţin mai răcoare. Oricum ar fi, condiţiile sunt aceleaşi pentru ambele echipe”, a declarat Manuel Akaji, potrivit Blue News.

Tot Akaji a ținut să transmită faptul că echipa sa nu se teme de nimeni, nici măcar de Franța. Elvețienii vor să treacă peste problemele create de condițiile din București și să-și învingă adversarii.

Nu ne temem niciodată de adversarii noştri, nici măcar de Franţa. Nu ne vom apăra, pentru că dacă vrei să mergi mai departe într-un turneu, trebuie să poţi învinge un adversar precum Franţa”, a mai spus Akanji.

Ce i-a nemulțumit pe fotbaliștii pe francezi

Delom a spus că la în hotelul din centrul Bucureștiului se poate simți o lipsă de confort, precizând doar despre etajul la care este el cazat. De asemenea, francezul a subliniat că locația respectivă nu pune la dispoziție cele mai bune condiții de recuperare după efort. Astfel, în cazul în care Franța va trece de Elveția, fotbaliștii lui Deschamps vor părăsi România în cel mai scurt timp.

Deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evidentă. Hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că «les Bleus» vor mai rămâne prea mult la București”, a transmis Hugo Delom.

De asemenea, potrivit sport.ro, francezii s-au mai plâns de faptul că nu s-au putut odihni în noaptea de vineri spre sâmbătă. Ei ar fi fost deranjați de zgomotul produs de un bal de sfârșit de an al unor studenți care avea loc într-o sală a hotelului. De asemenea, căldura și traficul din București le-ar fi provocat anumite probleme francezilor.

Cu toate acestea, Delom a semnalat și câteva aspecte pozitive. El a spus că hotelul Athenee Palace Hilton dispune de „camere de bună calitate, terase, balcoane, piscine, săli de sport și de recuperare”.

Citeste articolul pe PlaySport