duminică 26 septembrie 5:06 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir nu uită cel mai crunt moment trăit în fotbal: „M-a dat afară Ponta, printr-un abuz neîntâlnit!” + de ce și-ar fi dorit să fie „executat” cu 10 ani mai devreme


Dumitru Dragomir nu uită cum a pierdut alegerile de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal și îl acuză pe Victor Ponta că a făcut totul pentru a fi îndepărtat.


Surprinzător, Dragomir a mărturisit la Prosport.ro Live că și-ar fi dorit să plece chiar mai devreme de la conducerea LPF. Gino Iorgulescu a ajuns președinte în 2013 și a fost reales patru ani mai târziu.

„Nu vreau să fie supărat pe mine, dar era timpul unei schimbări. Am vazut că a zis că m-am implicat. Nu m-am implicat, dar nici nu mi-am ascuns dorința de schimbare. Vedeți ce se întâmplă cu oamenii care stau prea mult în funcții”, spunea Ponta în 2013, după ce președintele LPF a devenit Gino Iorgulescu.

Dumitru Dragomir, acuze incredibile la adresa lui Victor Ponta: „M-a dat afară printr-un abuz!”

Dumitru Dragomir și-a adus aminte de perioada în care era înjurat de ultrașii dinamoviști, steliști și rapidiști și crede că ar fi avut un succes și mai mare în afaceri, dacă n-ar fi condus atât de mult Liga Profesionistă de Fotbal.

„Eu am fost cel mai controversat președinte din lume, nu din țară. N-am fost cu capul aplecat. Pe mine m-a dat Ponta afară, printr-un abuz care nu s-a mai întâlnit, a și recunoscut la televizor. Dacă mă dădeau cu zece ani mai devreme, până acum făceam 50 de blocuri.

Eu eram cel mai înjurat, pentru că am făcut o lege împotriva huliganilor de pe stadioane, care e în picioare și azi. Am făcut-o singur, fără să mă ajute nimeni. Am fost precum cățeaua la prune și mă învățasem cu înjurăturile. Când ieșeam, toată lumea se fotografia cu mine”, a spus Dumitru Dragomir, la Prosport.ro Live.

Prosport.ro