3 iunie 9:12 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Dinu Todoran: „Cu puțină minte, poți să fii antrenor bun la FCSB! Gigi Becali își ia Licența PRO”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre numirea lui Dinu Todoran ca antrenor principal la FCSB, dar și despre implicarea lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir are o părere bună despre Dinu Todoran, însă este convins că Gigi Becali va continua să se implice la echipă și îl crede pe cuvânt pe patronul de la FCSB când spune că Victor Pițurcă a fost singurul căruia nu a îndrăznit să îi spună ce jucători să introducă pe teren.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este sigur că pe Gigi Becali nu îl poate schimba nimeni din acest punct de vedere.

Dumitru Dragomir, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB, peste antrenor

Dumitru Dragomir a și glumit puțin pe seama bunului său prieten Gigi Becali despre care a spus că își va lua în curând Licența PRO de antrenor.

„Eu l-am cunoscut pe Todoran. E un antrenor, atâta pot să spun. Steaua are de 10 ani antrenor principal și are antrenor bun. Avea nevoie de un antrenor serios, cuminte, care să îi pună în practică hotărârile lui. Nu știu cât este de bun ca antrenor Gigi Becali, acum își ia Licența PRO. Domne, sunt banii lui, e jucătoria lui, face ce vrea. Acesta e capitalismul. Ce enormal în viața asta și în capitalism? Comunismul nu a fost bun.

Cu puțină minte, poți să fii antrenor bun la Steaua (n.r. FCSB). Eu am fost foarte atent la o declarație a lui: «În afară de Pițurcă, nu a avut nimeni libertate totală». Cu Pițurcă e greu să decizi tu. Pițurcă are personalitate, e și mai în vârstă, nu puteai să te joci.

Mă, voi ați fost atenți la declarația lui Rădoi? A spus: «Schimbați-mă pe mine că eu nu mă schimb». Așa e și cu Gigi Becali, numai că pe el nu poate să îl schimbe nimeni”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

 

Citeste articolul pe ProSport