luni 6 decembrie 5:33 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir l-a „trădat” pe prietenul Gigi Becali. „Din ce văd, se greșește doar pentru unii! Vom corupe și VAR-ul!”


Dumitru Dragomir (75 de ani) l-a „trădat” pe bunul său prieten Gigi Becali, toate acestea deoarece a lăsat să se înțeleagă că FCSB este ajutată de CCA.


CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, iar FCSB a bătut-o pe UTA Arad, scor 2-1, dar victoriile celor două echipe de pe primele locuri din clasamentul Ligii 1 au fost umbrite de greșelile de arbitraj.

Chiar dacă este foarte bun prieten cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir nu s-a ferit să susțină că arbitrii delegați de CCA greșesc doar pentru unii.

Dumitru Dragomir l-a „trădat” pe prietenul Gigi Becali

Totodată, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a transmis că nici sistemul VAR nu ar reuși să elimine greșelile de arbitraj din fotbalul românesc, toate acestea deoarece crede că oficialii echipelor din Liga 1 vor corupe și arbitrajul video.

Din ce văd, se greşeşte doar pentru unii. Nu vreau să spun mai multe. VAR-ul sigur că ar fi o soluţie. Trebuie introdus. Dar ascultaţi-mă ce vă spun, la cât suntem noi de inventivi, vom corupe şi VAR-ul. Acolo se va ajunge” , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekomsport.ro.

Cum au fost ajutate de arbitraj FCSB și CFR Cluj în etapa 18

FCSB a învins-o pe UTA Arad, scor 2-1, în etapa a 18-a din Liga 1, toate acestea după ce gazdele au primit de la „centralul” Marian Barbu două penalty-uri controversate. De partea cealaltă, oficialii lui Chindia Târgoviște au contestat golul marcat de Billel Omrani deoarece Valentin Costache ar fi făcut henț la cea fază.

CFR Cluj se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu 48 de puncte, după ce în primele 18 meciuri a bifat 16 victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, FCSB este pe poziția a doua, cu 40 de puncte, la opt în spatele liderului din Gruia. Trupa lui Toni Petrea a obținut 12 victorii, patru remize și două înfrângeri.

Prosport.ro