3 iunie 10:06 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, impresionat de Adrian Mititelu Jr.: „Îmi place mai mult de el decât de taică-su!”. Ce sfat îi dă fostul șef al LPF și de ce se aseamănă cu el

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Adrian Mititelu Jr.

Rămas acum la conducerea FC U Craiova, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare cu suspendare, Adrian Mititelu Jr. l-a impresionat pe Dumitru Dragomir, prin felul lui de a fi.

Cu toate că de când a ieșit în față a oferit mai multe replici acide pentru Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îi transmite lui Adiță să nu se schimbe și să rămână la fel de „înțepat”.

Dumitru Dragomir, impresionat de Adrian Mititelu Jr.

Dumitru Dragomir îl apreciază pe Adrian Mititelu Jr. pentru că vorbește mereu și în numele tatălui său aflat la închisoare și niciodată nu se laudă cu vreo decizie luată singur în cadrul clubului.

„Chiar îmi place de el! Vă dau cuvântul meu de onoare! Eu i-am spus fiului meu: «Uite, mie îmi place de ăsta!». Nu îmi place că și-a tatuat gâtul și se vede, dar cred că are o istorie pe el.

Dacă nu trece bariera de la a fi înțepat până la a fi huligan, eu vă spun că e de apreciat. Așa să fie! Nu ești arățăgos, nute… Domne, știi când te respectă lumea? Când devii om respectat. Până la respect, trebuie să mai calci pe unele principii.

Îmi place mai mult Mititelu Jr. decât taică-su, pentru că taică-su era influențabil. El e familist, ține cu familia. Nu ai văzut cum vorbește? «Tata a făcut», «Tata din pușcărie», «Tata cutare». Fii atent aici! Asta spune ceva! În momentul în care se dă el rotund că ar face el ceva, atunci eu nu aș fi de acord cu el. Dar când face trimitere la familie, la tată, atunci, băi, fratele meu, nu ai de ce să nu… E tot genul meu! Mă înjuri, îți dau cu o cărămidă în cap. Așa am fost toată viața. Mi-ai zis ceva, nu am rămas dator la nimic.

Nu am nimic cu el și îi recomand să nu o lase moale, să țină steagul sus!”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport