Abonare la google news

Dumitru Dragomir îi ridică statuie lui Marius Șumudică: „Îl văd și la Ajax!”. Fostul șef al LPF îl avertizează: „Dacă se schimbă, nu mai are nicio valoare!” | EXCLUSIV ProSport Live

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live, despre Marius Șumudică, proaspăt numit în funcția de antrenor la Rizespor.

După plecarea de la Gaziantep, Marius Șumudică a anunțat o schimbare de atitudine în ceea ce îl privește. Acesta speră să devină un antrenor mai echilibrat și să nu se mai exteriorizeze așa mult cum ne-a obișnuit.

Dumitru Dragomir îi transmite antrenorului român să nu se schimbe, pentru că și-ar pierde din valoare.

Dumitru Dragomir, încântat de Marius Șumudică

Așa să rămână, pentru că valoarea nu i-o ia nimeni. Să se bucure în stilului lui, pentru că în momentul în care devine altul, nu mai are nicio valoare. Ce face domne? Că a dansat? Ce domne a violat pe cineva? Ce a greșit? Că a avut personalitate? Ce Dumnzeu?! Dacă se schimbă nu mai are nicio valoare! Îl văd și la Ajax, așa valoare are!

În primul rând, vorbește 3-4 limbi, e un antrenor valoros, ca Lucescu, Iordănescu, Ienei.

Gândiți-vă numai să o ridice pe asta cu 3-4 locuri, înnebunește toată Turcia după el! Îi iese că știe! Nu se ducea dacă știa că echipa asta are jucători de retrogradare. Fac un pariu cu voi pe cât vreți că nu stă pe locul ăla, se ridică mult până la finalul campionatului”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

De asemenea, Mitică Dragomir a comentat și pe marginea transferului lui Damjan Djokovic de la CFR Cluj la Rizespor: „E pierdere mare și mă bucur pentru Șumudică, pentru că își ia un fotbalist bun. Înseamnă că are minte, știe să pună ochii pe jucători buni, să îi țină aproape. Să vedem întâi cum joacă CFR fără el”.

Sursa: Prosport