marți 7 decembrie 6:17 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incredibile: „Am primit ordin să nu-i batem! Noi oricum eram în Cupa UEFA”


Dumitru Dragomir nu poate uita perioada petrecută în fotbal înainte de Revoluție și a mărturisit că a primit „ordin” ca Victoria să nu câștige în fața Universității Cluj.


Fostul președinte al LPF a subliniat că n-a propus vreodată vreun blat și a explicat cum stăteau lucrurile în perioada comunismului.

„Toți am dat bani arbitrilor și am făcut blaturi. Spre deosebire de alții, eu am curajul să recunosc”, spunea Gheorghe Ștefan, în urmă cu 20 de ani, în perioada în care era patronul clubului Ceahlăul.

Dumtru Dragomir, dezvăluiri despre „blaturi”: „Am primit ordin să nu-i batem!”

Dumitru Dragomir și-a adus aminte de modul în care Universitatea Cluj a scăpat de retrogradare, în perioada în care era conducătorul celor de la Victoria.

Ordinul a fost respectat și partida s-a terminat la egalitate, în condițiile în care Victoria își asigurase oricum calificarea în cupele europene.

„N-am făcut niciun blat eu. În decursul vieții, dacă cineva spune că Dragomir a făcut blaturi, eu fac ce vreți dumneavoastră. În schimb, înainte de meci, eu eram comandatul clubului Victoria, mă chema ori Marin Bărbulescu, ori Postelnicu, și îmi spuneau: „De Steaua și Dinamo nu vă atingeți, să nu se accidenteze vreun jucător”.

Am mai primit ordin să nu batem, de exemplu la Universitatea Cluj, am făcut meci egal ca să scape Clujul de retrogradare, că noi oricum eram în Cupa UEFA”, a spus Dumitru Dragomir în emisiunea moderată de Denise Rifai, atunci când a fost întrebat despre câte blaturi a făcut în timpul comunismului.

Foto: kanald.ro

Prosport.ro