3 iunie 9:00 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă despre Gigi Becali: „Are o avere de peste două miliarde de euro! Are mii de hectare de pădure, fraților!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a dezvăluit ce avere are Gigi Becali, patronul de la FCSB.

După ce Gigi Becali i-a vândut un teren pe care construiește acum blocuri, Dumitru Dragomir a dat „din casă”.

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că patronul de la FCSB ar avea o avere estimată la două miliarde de euro.

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă despre averea lui Gigi Becali

De asemenea, Dumitru Dragomir a spus un lucru neștiut despre Gigi Becali. Patronul de la FCSB deține mii de hectare de pădure, care i-ar putea asigura traiul familiei sale mult timp de acum încolo, prin subvenții de la Stat.

Pe lângă aceste păduri, Dumitru Dragomir este convins că Gigi Becali va vinde în timp terenuri pentru alți investitori care își doresc să construiască, însă le va vinde mult mai scump decât în prezent.

„După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun… Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde… În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport