joi 28 octombrie 8:33 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, cuvinte mari despre Andrei Ivan: „Pentru Galatasaray este aur”. Cât valorează atacantul Universității Craiova

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii Prosport.ro Live și a vorbit despre posibilitatea ca Andrei Ivan, atacantul în vârstă de 24 de ani al Universității Craiova, să ajungă la Galarasaray.


Dumitru Dragomir, cuvinte mari despre Andrei Ivan și posibilitatea de a pleca la Galatasaray

„A avut un sezon bun. Părerea mea este că acum este momentul când trebuie să sară mai sus. Din punct de vedere valoric, el a avut și niște scăderi nemaipomenite, dar asta din cauza vârstei. Odată cu tonusul muscular bun făcut că a jucat meci de meci, convingerea mea este că talent are, pentru Galatasaray este aur! Și pentru el și pentru Galatasaray! Cred că are pe cineva care îl sfătuiește. Nu am auzit să fi avut derapaje. El talent era de mic. Dar vedeți că a avut o stagnare, cam toți au o stagnare. Eu l-am văzut acum 6-7 ani când era la echipa națională, era unul dintre talentele mari ale țării.

Părerea mea e că e un jucător de 2-3 milioane de euro. Jucătorii acum au mai scăzut. Exceptând pe marile valori ale omenirii, jucătorii mari sunt genii.


Acolo, patronul este un om serios, președintele, nu mai vorbesc, e extraordinar, și și antrenorul este… Sunt oameni serioși, domne, care au luat competiția asta în serios. Unii au luat Cupa României în derâdere”, a spus Dumitru Dragomir, la Prosport.ro Live.

Prosport.ro


Stirile.eu