3 iunie 10:24 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir, avertisment pentru Adrian Mutu: „E greu la Craiova! «Mititeii» sunt vulcanici”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor principal la FC U Craiova.

FC U Craiova a promovat în Liga 1 și conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul Eugen Trică, însă i-a găsit rapid înlocuitor în persoana lui Adrian Mutu.

Deși nu a fost de acord cu demiterea lui Eugen Trică, despre care spune că poate că ar fi trebuit să fie păstrat în staff-ul lui Adrian Mutu, Dumitru Dragomir are mare încredere că „Briliantul” va fi un antrenor bun în Bănie.

Dumitru Dragomir are încredere în Adrian Mutu, dar îl avertizează cu privire la familia Mititelu

Totuși, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îl avertizează pe Adrian Mutu cu privire la intensitatea cu care familia Mititelu trăiește fotbalul.

„Are multă minte Mutu. Părerea mea e că familia Mititelu a făcut rost de ceva bani și în momentul în care ai bani, poți să faci lucruri bune. Mutu dacă își aduce patru jucători de valoare va rezista în prima ligă.

Eu nu îl dădeam afară pe Trică, îl țineam lângă Mutu măcar. Eu dacă aș fi acum președinte la un club, l-aș lua pe Trică. S-a greșit că a fost dat afară.

Mutu are o educație deosebită. E copil de profesori, a primit o educație bună, părinții lui sunt oameni deștepți. Îl cunosc ca pe fiul meu. E trecut prin viață, prin toate felurile de șmecherii posibile și imposibile. Înseamnă că a acumulat experiență. Eu am încredere în Mutu!

E greu la Craiova! Ăștia sunt vulcanici amândoi «Mititeii», și pot să te lase fără serviciu. Eu am mare încredere că Mutu va face performanță la Craiova”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport