Abonare la google news

Dumitru Dragomir a fost fascinat de un “tricolor” în meciul cu Anglia

Dumitru Dragomir a fost fascinat de un „tricolor” în meciul cu Anglia. Naționala României a pierdut la Middlesbrough cu scorul de 1-0, însă a făcut un meci destul de bun. Echipa lui Rădoi a ratat câteva ocazii importante. De departe cea mai mare dintre ele a fost cea din finalul meciului. Alexandru Cicâldău a tras din interiorul careului în blocajul unui adversar. Mingea a ajuns la Andrei Ivan, care a trimis puternic pe poartă, însă portarul englezilor a avut o intervenție fabuloasă.

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători al lui Rădoi. Fotbalistul lui Dinamo a fost titularizat pe postul de fundaș dreapta, la fel ca în meciul cu Georgia de la Ploiești. El a avut câteva urcări foarte bune în atac. Chiar a ratat două ocazii importante pentru România în prima repriză. De asemenea, Sorescu s-a prezentat decent în față lui Marcus Rashford, chiar dacă a fost depășit de câteva ori de starul lui Manchester United.

Deian Sorescu a avut un duel de foc la Middlesbrough cu Marcus RashfordDeian Sorescu a avut un duel de foc la Middlesbrough cu Marcus Rashford

Dumitru Dragomir a fost fascinat de un “tricolor” în meciul cu Anglia. “Este jucător de Premier League”

Fotbalistul de 23 de ani a fost schimbat de Rădoi în minutul 65 cu Tiberiu Căpușă. Doar un minut mai târziu, fotbalistul Chindiei a făcut penalty-ul din care Rashford a marcat singurul gol al meciului. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a criticat schimbarea făcută de Rădoi. El a zis că Sorescu a fost cel mai bun jucător al României. De asemenea, Dragomir crede ca jucătorul lui Dinamo ar putea valora foarte mulți bani pe viitor.

Am jucat ca niciodată și am luat bătaie ca întotdeauna. Dacă nu-l schimba pe cel mai bun jucător, pe Sorescu, parerea mea e că nu luam bataie de la englezi! Sorescu este o certitudine. E jucator de campionatul Angliei, are 23 de ani, dar are o vitalitate ieșită din comun, centrează bine, apare în fața porții, centrează în gura porții. Dacă mai învață să stea în teren ca fundaș, se va vinde cu bani mulți”, a spus Dragomir potrivit gsp.ro.

Critici pentru Rădoi: „Nu le are cu schimbările. Trebuie să mai învețe meserie”

Totodată, Dragomir a fost destul de dur cu selecționerul Mirel Rădoi. El a spus că acesta a făcut acea schimbare doar din teribilism, pentru a arăta că face ce vrea la echipă. De asemenea, fostul președinte LPF a spus că fostul internațional nu are inspirație la schimbări și că mai are nevoie să acumuleze experiență.

Căpușă o fi jucator trăsnet, dar, cu buletinul în mână daca îl întrebi cum îl cheamă, nu știe. Avea pulsul 300, poate îi stătea inima. Rădoi a făcut asta din teribilsm, să dovedească la toată lumea că numai el hotărește. Îl doare în pălărie pe Rădoi dacă îl dă afară. Rădoi are bani să trăiască încă două mii de ani.

Rădoi nu le are cu schimbările, nu le ghicește, trebuie să mai învețe meserie. Nu are de unde să stie. Și Lucescu mai are de învățat, și Iordănescu, și Pițurcă. Înveti toată viața. La ultimele patru meciuri a fost neinspirat. Să nu spunem altceva”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Citeste articolul pe PlaySport