2 iunie 5:00 PM

Abonare la google news

Dumitru Dragomir a dezvăluit de ce nu a mai ajuns Marius Șumudică la FCSB: „Cred că i-a fost frică!”. Detalii despre următoarele transferuri ale lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre decizia lui Marius Șumudică de a semna cu CFR Cluj, după ce a negociat inițial cu Gigi Becali.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică este la un pas să semneze cu CFR Cluj.

Dumitru Dragomir este convins că Marius Șumudică va avea toate condițiile propice pentru performanță la CFR Cluj, deși el a fost cel care l-a sfătuit să aleagă FCSB.

Dumitru Dragomir a dezvăluit de ce nu a mai ajuns Marius Șumudică la FCSB

De asemenea, Dumitru Dragomir crede că Marius Șumudică s-a gândit și la suporteri, atât la cei ai Rapidului, care nu l-ar fi iertat dacă ar fi mers la rivala FCSB, dar și la cei ai roș-albaștrilor care i-au transmis, încă din timpul negocierilor cu Gigi Becali, că va trebui să pupe steagul echipei.

„Şumudică nu m-a sunat acum pentru că am senzaţia că s-a rezolvat contractul. Eu l-am sfătuit să se ducă şi la FCSB, că făcea treabă bună, dar cred că i-a fost frică de suporteri.

Din punct de vedere financiar, CFR e în primele echipe ca stabilitate, are lot bun, e o conducere serioasă, patronul e liniştit. La Cluj e bine, e de lucrat.

Părerea mea e că va avea adversari tari în Craiova şi echipa lui Becali. Eu zic că Gigi are ambiţie mare şi anul ăsta el ia campionatul, chiar dacă s-a dus Şumudică la CFR, a spus Dumitru Dragomir, la Look Sport.

În ceea ce privește transferurile pe care le va face FCSB în această vară, Dumitru Dragomir a anunțat că Gigi Becali va aduce la echipă numai jucători de națională: „Am stat toată ziua ieri cu Becali şi nu ştiu dacă am acceptul lui să vorbesc (n.r. legat de transferuri). Lasă să vă spună el, că e mai bine. Transferă şi din România, şi din străinătate. Jucători de naţională, categoric!”.

Citeste articolul pe ProSport