6 februarie 5:25 PM

Abonare la google news

Drama unui fost dinamovist! Dezvăluiri cutremurătoare: „Nu treceam niciodată controlul medical! Sper să nu ajung la proteză!”

Ianis Zicu (37 de ani), antrenorul echipei Farul Constanța și fost jucător emblematic pentru Dinamo București, a dezvăluit care este cel mai mare regret al său și a făcut o dezvăluire cutremurătoare legată de problemele medicale prin care a trecut.

Fostul atacant a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi care i-a afectat întreaga carieră.

Întrebat care este cel mai mare regret al carierei sale, Ianis Zicu a amintit despre faptul că nu a putut participa la Campionatul European din 2008.

Ianis Zicu, dezvăluiri despre accidentarea care i-a afectat cariera

„E legat de echipa națională și de Euro 2008. Am jucat în campania aia, ne-am calificat la Euro 2008, domnul Pițurcă mi-a spus că dacă voi juca după accidentarea la genunchi, din februarie, până în mai voi merge și la Euro. N-am reușit lucrul acesta, m-am operat din nou și am pierdut acest Euro, care era unic în viața mea.

M-a ținut departe atâția ani de fotbal, de stadion, de plăcerea de a juca. Am și trăit o perioadă grea la Dinamo pentru că oamenii nu înțelegeau ce problemă mare aveam la genunchi. Spun o realitate acum! Nu aș fi mers la ȚSKA Sofia dacă aș fi avut genunchiul sănătos, mai ales că eram golgheterul României. Dacă mă duceam în altă parte nu treceam vizita medicală! Asta e realitatea… Când făceam controlul medical nu-l treceam niciodată pentru că genunchiul meu nu arată bine deloc”, a spus Ianis Zicu, pentru GSP.

Ianis Zicu a dezvăluit că încă are probleme cu genunchiul și că ar putea chiar ajunge să poarte proteză.

„Am, da! Peste 20 de ani sper să avanseze medicina și să nu ajung la proteză… Când am făcut ultima operație, în Belgia, mi s-a spus că șanse să mai joc sunt cinci la sută! D-asta sunt bucuros pentru ce am realizat după 27 de ani. Atunci mi-a venit mintea la cap”, a mai spus Ianis Zicu.

Sursa: Prosport