duminică 26 septembrie 5:01 PM

Abonare la google news

Drama teribilă prin care trece un rugbist de doar 33 de ani! Familia a vândut tot pentru a-i plăti tratamentul, dar degeaba: sportivul are nevoie de ajutorul tuturor


Rugby-ul românesc e lovit de o adevărată dramă! Ștefan Stan, 33 de ani, fost rugbyst la Sportul Studențesc, e în scaun cu rotile în urma unui accident de motocicletă petrecut în 2019.


Ștefan Stan a fost operat la momentul respectiv, iar medicii i-au transmis că-și va recăpăta posibilitatea de a merge din nou, după recuperare, însă acest lucru nu s-a întâmplat până în acest moment.

Cum poate fi ajutat Ștefan Stan

Antreprenorul Ștefan Mandachi a făcut public un mesaj prin care cere ajutorul oamenilor pentru a-l salva pe Ștefan Stan.

„Ditamai stejarul… Rugbyst de 33 ani, sportiv puternic ca un tanc, a ajuns în scaun cu rotile!
Omul are și o fetiță, iar copila stă mai mult singură de 2 ani, de când a început calvarul, el ajungând o legumă în urma unui accident.

Culmea culmilor: inițial i s-a spus că are măduva fracturată, dar de fapt omul are o problemă la terminațiile nevoase. Un diagnostic eronat.

Acum are șansa să se recupereze și să meargă din nou. Condiția este să ajungă la o clinică din Germania. Familia a vândut tot și a rămas pe zero. Cu atât mai mult cu cât Ștefan zace pe paturi de spital în Târgu Mureș și nu are nicio posibilitate să producă bani.

Eu voi dona pentru el, și pe persoană fizică și din fundație, dar sumele necesare sunt mult mai mari. Facem un gest! Azi! Acum! Îi redăm șansa să-și crească fetița? E foarte util SHARE-ul tău, dar poți dona și bănuți, ai mai jos toate datele și numărul de telefon al soției ( Artemys Artemis)care se zbate ca o tigroaică pentru el și pentru familia lor. Telefon: 0725186665

IBAN: RO60INGB0000999910695439
Titular cont: Rodica Nicolae
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

IBAN: RO70INGB0000999911122641
Titular cont: Rodica Nicolae
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB ”, a fost mesajul lui Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Pe facebook există și un grup format din aproape 3000 de membri care încearcă împreună să strângă bani pentru a-l salva pe Ștefan Stan.

Unul dintre sportivii care și-au scos la licitație tricoul este chiar rugbistul Cosmin Iliuță de la CSA Steaua, care e și component al echipei naționale a României.

Ștefan Stan a jucat ultimul meci în luna mai a anului 2018

Ștefan Stan a început rugby-ul la juniorii celor de la Clubul Grivița, dar a jucat și pentru echipa Liceului Aurel Vlaiciu. Pentru Sportul Studențesc a jucat ultima dată în luna mai a anului 2018, chiar împotriva celor de la Rugby Club Grivița, în ultima finală a Diviziei A. El a rămas liber de contract după ce formația din Regie a decis să se retragă din competițiile de rugby în 15 și să rămână doar la rugby în 7.

Prosport.ro