11 ianuarie 5:17 PM

Abonare la google news

Drama Roxanei Ciuhulescu: „A început pe holurile Terapiei Intensive”

Drama Roxanei Ciuhulescu. „Pentru cei care spun că 2020 a fost un an greu, vă spun eu cum a fost 2017 pentru mine!

Anul 2017, pentru mine, a început pe holurile Terapiei Intensive, din cadrul Spitalului Militar. Mămăița mea era în stare gravă, intubată iar eu eram zilnic acolo, agățându-mă de speranțe și așteptând veștile medicilor de la ATI.

Insomniile și grijile lăsaseră deja urme pe chipul meu, iar părul mi-l pierdeam treptat. Deja cunoșteam rudele celor internați, iar locul acela îl puteam străbate și legată la ochi.

Citeşte şi: Doliu în showbiz-ul românesc! Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit din cauza COVID

Drama Roxanei Ciuhulescu

În spatele ușilor ATI, când auzi aparatul de monitorizare, inima “piu-piu-piu”, nu-ți rămâne decât să te rogi ca sunetul incontinuu să nu fie de la cel drag al tău.

Mirosul de dezinfectant mi-a rămas multă vreme în mâini, în nări și aveam impresia că și parfumul meu mirosea a dezinfectantul acela. Acum, în pandemie, mi-am readus aminte cum era atunci: mirosul ăla m-a urmărit multă vreme.

Citeşte şi: Vedetele Instagramului au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu. Reacția brunetei

La final de ianuarie, într-o zi de luni, am alergat prin tot orașul ca să prind ora 16:00 lângă ea. Am avut o premoniție. Deși era în aceeași stare, i-am șoptit ceva la ureche, am îmbrățișat-o și am ieșit. Câteva ore mai târziu, aveam să mă țin de uși, să-mi jelesc Mămăița. Mă alina doar gândul că suferința ei luase sfârșit și acum era liniștită. Era deja cu îngerii.” a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de Facebook.

Uneori, viața chiar bate filmul!

Publicată de Roxana Bulugioiu Ciuhulescu pe Luni, 11 ianuarie 2021

Sursa: RomaniaTV