duminică 26 septembrie 6:06 PM

Abonare la google news

Drama prin care trece fiica lui Marian Drăgulescu, după ce a fost operată pentru a șasea oară: „I-au luat piele și grăsime de buric!”


Fiica lui Marian Drăgulescu, Beatrice, trece printr-o adevărată dramă, după ce a suferit recent a șase operație.


Beatrice s-a născut cu un diagnostic crunt: hipoacuzie bilaterală profundă. Vineri, aceasta a fost operată iar, iar Larisa Drăgulescu a dat detalii despre starea de sănătate a fiicei. „Marian ne sună mereu, dar nu are voie aici, în spital, pentru că este pandemie, sunt interzise vizitele. Stă si el cu mare grijă, își adoră copiii! Vom mai rămâne, aici, în spital, cam zece zile, sunt internată cu ea. Fiica mea se simte bine, acum, după operație. Este elevă în clasa a zecea, la Liceul sportiv, e un copil tare bun”.

„Este o situație de familie, personală”, au fost singurele lui cuvinte ale lui Marian Drăgulescu. Acesta vrea să își facă academie de gimnastică, după cum a aflat Prosport.ro.

Drama prin care trece Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu: „Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric!”

Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin momente deosebit de grele în ultimii ani, iar mama acesteia, Beatrice, a povestit cum s-a ajuns la o nouă operație.

„În urma operației de implant cohlear, făcută în Austria, în 2008, Beatrice a dezvoltat un cholesteatom în urechea internă. După multe analize și investigații medicale, la vremea aceea, am aflat că a contractat doi stafilococi intraspitalicești. Stafilococul Auriu și Phioceanic. Eu personal bănuiesc ca din cauza acestora s-a dezvoltat Cholesteatomul în urechea internă, care este o tumoră benignă, însă foarte periculoasă, deoarece noi suntem la a patra recidivă”, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu, potrivit impact.ro.

„Am ales împreună cu doctorii să i se facă petrosectomie totală. I-au fost înlăturate toate organele urechii interne, definitiv, pentru a evita o altă recidivă cholesteatomică. În momentul acesta, Beatrice aude în continuare datorită celor două implanturi cohleare de pe ambele urechi și vorbește destul de bine. Medicii i-au luat piele și grăsime de la buric, pentru reconstrucția urechii interne”, a mai declarat Larisa Drăgulescu.

Prosport.ro