joi 11 noiembrie 11:39 PM

Abonare la google news

Dramă pentru Simona Halep! Nu mai poate juca semifinala cu Jaqueline Cristian, la Linz: „Din păcate, nu pot fi pe teren”


Dramă pentru Simona Halep, cu câteva ore înaintea semifinalei de la WTA Linz. Fostul lider mondial a anunțat că s-a accidentat în runda precedentă și nu va mai putea evolua în această seară. În acest context, Jaqueline Cristian s-a calificat în finala turneului WTA din Austria, unde se va duela cu învingătoarea dintre Alison Riske (31 de ani – 73 WTA) și Danielle Rose Collins (27 de ani – 29 WTA).


S-a retras de la WTA Linz! Dramă pentru Simona Halep

O nouă dramă pentru Simona Halep are loc chiar la ultimul turneu al sportivei din acest an. Măcinată de accidentări pe tot parcursul sezonului, Simona Halep a cedat din nou. De această dată este vorba despre o problemă la genunchi.

Simona Halep a făcut un anunț oficial prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostul lider WTA spune că s-a accidentat în sfertul de finală cu italianca Jasmine Paolini.

Din păcate nu pot juca în semifinala din această seară, deoarece m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. As face orice să pot juca, dar este umflat și mă doare. Dacă aș juca, nu aș face decât să agravez situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor și fanilor de aici din Austria pentru o săptămâna fantastică. Sper să mă întorc”, a fost mesajul Simonei de pe Facebook.

Ultima întâlnire între Simona Halep și Jaqueline Cristian a avut loc la Transylvania Open, în urmă cu doar câteva săptămâni, iar Halep s-a impus atunci cu un dublu 6-1.

Simona Halep s-a retras din semifinala WTA LinzSimona Halep s-a retras din semifinala WTA Linz

Jaqueline Cristian, traseu incredibil la WTA Linz. A fost eliminată în calificări, dar va juca finala

Jaqueline Cristian (23 de ani – 100 WTA) a avut parte de o șansă uriașă la WTA Linz. Ea a ajuns pe tablou din postura de „lucky loser”, fiind învinsă în ultimul tur al calificărilor, dar prinzând grila principală după ce Sorana Cîrstea fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Mai mult, jucătoarea în vârstă de 23 de ani a trecut de turul al doilea după ce Rebecca Peterson a abandonat la scorul de 5-2 în favoarea româncei.

În sferturi, Jaqueline a reușit un meci foarte bun împotriva Veronikăi Kudermetova, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 7-6 (5).
În această seară avea ocazia să își ia revanșa în fața Simonei Halep, după înfrângerea de la Transylvania Open. Însă, în urma retragerii fostului lider mondial, Jaqueline s-a calificat direct în finală.
În ultimul act se va duela cu învingătoarea dintre Alison Riske (31 de ani – 73 WTA) și Danielle Rose Collins (27 de ani – 29 WTA).

Mai am foarte multe lucruri de îmbunătățit. Îmi doresc doar să fiu sănătoasă, pentru că știu ce înseamnă să ai accidentări. Am fost o junioară destul de accidentată. Consider că, dacă rămân sănătoasă și pe drumul acesta al disciplinei, cred că am să progresez din ce în ce mai mult. Clasament, puncte, rezultate, bani, faimă – tot ce vreți – cred că alea vin la pachet. Abia aștept sezonul următor. Să pot să joc turneele mari și să fiu și eu acolo,” spunea Jaqueline Cristian într-un interviu Transylvania Open BT Talk.

Playsport.ro