Abonare la google news

Drama ascunsă a Monicăi Dascălu. Ce neîmplinire are prezentatoarea ştirilor Pro TV

Drama ascunsă a Monicăi Dascălu. Cei doi s-au căsătorit în insulele Maldive, acolo unde şi-au petrecut şi luna de miere. Mihai Băjenaru a absolvit două facultăţi, Dreptul şi ASE-ul, este membru al Baroului Bucureşti din 2005 şi partener într-o puternică firma de avocatură.

Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!…Eu și Mihai așa am procedat: am lasăt lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram deja împreuna de cinci ani, iar căsătoria a parut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica într-un interviu mai vechi.

Citeste si:  Mihaela de la Survivor România o desființează pe Mellina „Nu e ceea ce pare deloc. Este cea mai rea” Cântăreața ar avea o idilă ascunsă cu un concurent

Citeşte şi: Vedeta Pro TV a făcut anunţul: „Sunt puțin însărcinată. Am gemeni”

Drama ascunsă a Monicăi Dascălu

O singură neîmplinire are vedeta Pro TV şi anume un copil. Subiectul este extrem de delicat şi nu prea a vorbit despre asta. Cert e că în 2010, într-un interviu acordat presei, Monica Dascălu spunea că „ne dorim cât mai mulţi copii”.

Citeste si:  Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a trecut prin momente cumplite

Înainte de a deveni doamna Băjenaru, știrista Pro TV a pus pe jar inima mai multor bărbați, printre care s-a numărat și Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a dezvoltat o adevarată pasiune pentru Monica Dascălu și a încercat să o cucerească în stilu-i caracterstic. Acesta a bobardat-o cu mesaje și telefoane până când știrista a cedat avansurilor.

Surse din anturajul fotbalistului au declarat că acesta plătea 15.000 de dolari factura la telefon pentru că vorbea non-stop cu Monica. Mai mult, acesta ar fi închiriat un charter special de la Roma pentru a veni să o vadă. Idila lor s-a terminat însă repede, după care Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo.

Citeste si:  Ce s-a întâmplat între Denise Rifai şi Dan Negru. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut tot!

Citeşte şi: Busu de la PRO TV surprinde cu o declaraţie explozivă. Este prezentatorul adept al teoriei conspiraţiei? Ce a putut să declare în direct

Citeste articolul pe RomaniaTV

 15 total views