Dr. Adina Alberts, dezvăluiri cutremurătoare: „Doamne, au fost lăsaţi oameni să moară în spitale! Medicii sunt ameninţaţi!”

Dr. Adina Alberts este recunoscută pentru curajul de a declara tare și răspicat fix ceea ce gândește despre un anumit lucru. Așa face și acum, când vine cu o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre sistemul sanitar din România. „Doamne, au fost lăsaţi oameni să moară în spitale, iar medicii sunt ameninţaţi!”, spune Adina Alberts.

Din informațiile pe care le are, medicul Adina Alberts spune că hidroxiclorochina ar fi fost scoasă din farmacii tocmai pentru că acest medicament are efecte benefice împotriva coronavirusului!

Dr. Adina Alberts: Hidroxiclorochina, efecte benefice împotriva Covid-19

Mai mult de atât, în plină pandemie s-au testat tot felul de medicamente noi pe pacienții internați în spitale. „Acum un an am luat în serios amenințarea care prefigura o molimă mondială. Am promovat măsuri corecte de protecție. Da, am considerat că suntem în pericol și am îndemnat la purtarea măștii, la dezinfectarea repetată a mâinilor și a suprafețelor, la distanțare și izolare.

Asta, până am început să pun cap la cap niște informații care erau lipsite de logică. De ce să scoți din farmacii hidroxiclorochina, dintr-o dată? Cică se descoperise că este cardiotoxică. Ceva nu era în regulă cu afirmația asta… Sunt zeci de mii de oameni care iau hidroxiclorochină zilnic, de 30-40 de ani. Apoi am început să caut informații despre albastru de metilen. Am scris colegilor din lume, medici, oameni de știință, profesori… Erau mulți care bănuiau că această substanță ar avea efecte benefice contra Sars-Cov2. Unii aveau și studii realizate deja. Apoi am aflat că, deși erau agreați de publicații medicale de renume, studiile lor efectuate pe albastru de metilen nu au fost luate în seamă și nu au fost publicate”, scrie Adina Alberts.

Citeste si:  Dezvăluiri despre transferurile pregătite de Internazionale Milano: „Nu îl cedăm pe Nainggolan nicăieri. Papu Gomez? Vom vedea ce se va întâmpla”

Dr. Adina Alberts: Medicamente noi utilizate pe muribunzi

„Apoi am văzut cum sunt utilizate tot felul de medicamente noi pe muribunzii din spitale. Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească dar este exact ceea ce gândesc! Aceste substanțe și medicamente noi au fost pur și simplu experimentate pe oamenii noștri dragi, pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale.

Au fost mai multe chestiuni aiurea, până nu am mai putut să rabd. În cele din urmă, am decis să mă implic activ. Am promovat intens testele rapide Antigen, pentru că ne dădeau o oarecare independență și puteam, astfel, să ne întoarcem oarecum la o viață normală. Am testat gratuit pe străzi, în aer liber, câteva săptămâni la rând până m-am infectat și eu. Dar, cel puțin, am reușit să conving autoritățile să utilizeze aceste teste și în spitalele publice și să ia în considerare rezultatele acestora.

Citeste si:  Gigi Mulțescu, dezvăluiri dureroase din interior, de la Dinamo: „Spaniolii și-au împărțit drepturile TV între ei”. De ce îl apără pe Dorin Șerdean

Acum avem Ivermectina ca posibil medicament foarte eficient. Azitromicina are efect antiviral bun, deși este antibiotic. La fel și doxiciclina. Vitamina D3 este foarte utilă, zincul este esențial… Cercetători din toată lumea au făcut multe descoperiri în acest ultim an vizavi de medicamente cunoscute și eficiența lor împotriva Covid. Dar sunt blocați peste tot”, arată dr. Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts despre Ivermectină

„Mă intorc la Ivermectină. Medicii sunt amenințati cu pierderea dreptului de liberă practică dacă prescriu așa ceva. Păi, dacă dreptul de liberă practică nu îți dă voie să salvezi oameni, atunci pentru ce îți mai trebuie…

Citeste si:  George Simion a dezvăluit unde locuieşte. Liderul AUR stă într-o garsonieră de doar 20 de metri pătraţi!

Îmi povestesc oameni îndurerați că apropriații lor au fost lăsați să moară în spitale pentru că medicii nu le-au dat ivermectină, deși familia reușise să procure medicamentul. Îmi povestesc prieteni farmaciști, că sunt controale zilnice în farmacii.  Nu îi interesează nimic altceva pe cei de la ANMDM decât Ivermectina. Să nu care cumva să poată cineva să aibă acces la ea. Asta este DEMENȚĂ.

„Din surse confidențiale am aflat că, din fericire, sunt mult mai mulți medici care nu au uitat că sunt în primul rând oameni, și care, din resurse proprii, au reușit să își procure ivermectina asumându-și toate riscurile. Dar și-au salvat pacienții. Și încă ceva foarte interesant care poate fi de mare ajutor. Unii ATI-iști au utilizat Ivermectina chiar pentru tratamentul unor infecții nozocomiale. Cu rezultate foarte bune. Știți bine ce MARI PROBLEME avem noi în România cu aceste infecții intraspitalicești… SE PARE CĂ IVERMECTINA ESTE EFICIENTĂ ÎMPOTRIVĂ INFECȚIILOR NOZOCOMIALE DATE DE STAFILOCOCUL AURIU”, a scris dr. Adina Alberts pe pagina de Facebook.

Sursa: Gandul

 14 total views