Dovada că Poliția Rutieră putea afla rapid dacă Florinel Coman și-a luat permisul în Ucraina, așa cum a spus Gigi Becali. „Făceau asta și gata”

Florinel Coman este personajul principal al unui scandal foarte mare. Jucătorul FCSB a condus cu 165 de km/h deși nu avea permis și s-a ales cu dosar penal. Gigi Becali a susținut că jucătorul a luat permisul de conducere în Ucraina, dar un experiment, făcut de jurnaliști, arată că cei de la Poliția Rutieră puteau să afle foarte rapid dacă jucătorul spune adevărul.

Florinel Coman a făcut o nouă boacănă. A fost prins de radar cu 165 km/h, iar când a fost oprit de poliție nu a dovedit că are un permis de conducere dobândit în România. În comunicatul oficial se spune că: „Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Citeste si:  Poliția din Capitală este în alertă! O femeie ar fi fost răpită de pe stradă

GSP a aflat că polițiștii puteau să-și dea rapid seama dacă Florinel Coman spune adevărul pentru că ar fi putut să verifice documentele prezentate de fotbalist într-o aplicație online. Ucraina are acest sistem prin care valabilitatea permisului poate fi rapid verificată. Toată operațiunea durează 10 secunde.

„Făceau asta și gata. E o metodă prin care s-au prins multe documente false de proveniență ucraineană, pentru că, în anii trecuți, comunicarea celor două părți nu era una ușoară. Sigur, nu e nimic oficial, dar e un filtru de căutare, un început”, spune o sursă MAI, conform gsp.

Citeste si:  Otilia Nuțu: Problemele privind schimbarea contractelor de energie electrică arată eșecul ANRE

ProSport a scris care sunt pașii pe care ar fi trebuit să-i facă Florinel Coman ca să susțină examenul pentru permisul auto în Ucraina.

Documente necesare pentru obținere permisului în Ucraina

1. Copie scanată a pașaportului internațional;
2. O copie a permisului de ședere temporară sau permanentă în Ucraina;
3. Număr de identificare fiscală ucraineană;
4. 4 fotografii cu dimensiunea de 3,5 x 4,5 cm.

Gigi Becali îl apără pe Florinel Coman

Vestea că Florinel Coman are dosar penal nu l-a speriat pe Gigi Becali. Patronul FCSB susține că jucătorul nu va avea mari probleme și s-a angajat „să-l reprezinte” în fața instanței.

Citeste si:  Mesajul lui Iohannis de Ziua Constituției: „Nu Constituţia a fost sursa derapajelor politice, ci incapacitatea de o aplica”

„Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? O să se ducă la tribunal și o să vadă că e fotbalist la FCSB și o să-i ceară scuze și o să-l ierte și gata. Florinel are permis. A avut 165 la oră și el nu a avut permisul la el.

Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să îl găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar are permis și am înțeles că trebuie să-l predea”, a afirmat patronul FCSB.

Sursa: ProSport

 8 total views