luni 6 decembrie 3:48 PM

Abonare la google news

Dosare penale pentru timișenii care au comis infracțiuni rutiere


Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș, la finele săptămânii trecute, mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Le-au fost întocmite dosare penale.


În data de 3 decembrie, în jurul orei 01:30, polițiștii din Lugoj au depistat pe strada Bocșei din municipiu un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În data de 4 decembrie, în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făget și Secției 10 Făget au oprit pentru control în localitatea Fîrdea un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În data de 5 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe bulevardul Regele Carol I din Timișoara un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Debanat.ro