vineri 3 decembrie 11:01 PM

Abonare la google news

Dorința lui Emil Săndoi, la meciul Chindiei cu campioana CFR Cluj: ”În primul rând, să fim arbitrați corect”


Chindia va juca mâine la amiază la Ploiești cu CFR Cluj (ora 15:00), în etapa a 18-a a Ligii 1. Echipa antrenată de Emil Săndoi este pe locul 10 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce adversarul conduce detașat ierarhia, cu 45 de puncte.


În ultimele runde, Chindia a fost dezavantajată clar de deciziile arbitrilor, pierzând puncte importante, dar și jucători, suspendați după cartonașe acordate ușor. Vorbim aici despre jocurile cu FCSB, U Craiova și mai ales Rapid, putând adăuga și meciul de Cupă cu Sepsi, în care echipa târgovișteană nu a primit un penalty de manual la 0-2, la începutul reprizei secunde.

Emil Săndoi, înainte de Chindia – CFR Cluj: „Întâlnim o echipă cu ștaif, cu un lot valoros, un antrenor valoros”

Antrenorul Chindiei își dorește, în aceste condiții, în primul rând un arbitraj corect la jocul de pe „Ilie Oană”.

„Este o partidă dificilă, în mod clar. Și în campionatul acesta CFR a luat un avans considerabil față de celelalte pretendente la titlu. O echipă cu ștaif, cu un lot valoros, un antrenor valoros. Îmi doresc în primul rând ca măcar la acest meci să nu mai apară greșeli de arbitraj, apoi discuții interminabile care pe noi nu ne ajută. Sper să nu se facă nicio greșeală de arbitraj, nici în favoarea noastră, nici în defavoarea noastră. Cea mai bună echipă să câștige! Va trebui să aglomerăm unele zone și să ne punem în valoarea calitățile individuale ale jucătorilor noștri. CFR are șanse mai mari, dar exact cum am spus-o de fiecare dată, și noi suntem o echipă incomodă, disciplinată, care știe să speculeze greșelile adversarului și să înscrie oricând. Îmi doresc din suflet ca adversarul nostru de sâmbătă să facă mai multe greșeli decât noi”, a declarat Emil Săndoi, care nu se va putea baza mâine pe Baxevanos, Cantave, Cornel Dinu (toți accidentați) și Iacob (suspendat).

Se joacă cu spectatori!

Dacă trei dintre meciurile acestei runde au fost programate la ora 21:00 sau mai târziu, respectiv Academica Clinceni – Dinamo, Farul – Rapid și FCSB – UTA și se vor disputa cu tribunele goale, potrivit normelor sanitare în vigoare, jocul Chindiei cu campioana va putea fi urmărit de spectatori de pe stadion, de la ora 15:00.

Biletele au fost puse în vânzare joi de către organizatori și costă 20 de lei la Tribuna I și 30 de lei la Tribuna 0. Accesul spectatorilor este permis până la ocuparea a 30 la sută din locurile stadionului.

Declarațiile lui Emil Săndoi înainte de Chindia Târgoviște – CFR Cluj:

Prosport.ro