17 martie 9:07 PM

Abonare la google news

Dorin Șerdean se întoarce! Fostul președinte executiv a dat-o în judecată pe Dinamo

Dorin Șerdean, fostul președinte exectiv al lui Dinamo, i-a dat în judecată pe membrii DDB, pentru demiterea din luna ianuarie.

Inclusiv Pablo Cortecero, acționarul majoritar al lui Dinamo, i-a dat în judecată pe membrii DDB, iar procesul va avea loc joi.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Dorin Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo

Potrivit GSP, Dorin Șerdean i-ar fi dat în judecată pe membrii DDB, pentru demiterea din luna ianuarie. Acesta ar reclama ilegitimitatea Consiliului de Administrație, condus de Constantin Eftimescu.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Giani Kiriță, mesaj clar pentru Pablo Cortacero

Fostul fotbalist susține că Pablo Cortacero ar trebui să uite de procesul cu DDB și să le ofere suporterilor acțiunile pe care le deține.

Cât despre înlocuirea antrenorului Ionel Gane cu Gigi Mulțescu, Giani Kiriță consideră că este o mutare bună.

„Eu zic că este o soluție bună, pentru că nea Gigi (n.r. Mulțescu) a mai fost la Dinamo. A pus cât de cât echipa pe picioare. E normal ca, după o serie de meciuri negative, antrenorul să fie schimbat.

E o situație delicată. În primul rând, eu aș vedea-o altfel, dacă tot a venit în România pentru proces și nu are de gând să investească, ar fi bine să predea actele clubului cui trebuie, adică suporterilor sau, eventual, unui investitor care vrea să vină și să investească la Dinamo. Un om care este în acte patron și nu investește, n-are ce să caute la echipă”, a declarat Giani Kiriță, pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport