duminică 31 octombrie 11:00 PM

Abonare la google news

Donna Vekic, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis, a cucerit primul titlu după patru ani în circuitul WTA


Donna Vekic (25 de ani) este din nou triumfătoare în circuitul WTA după patru ani de așteptare! Croata a câștigat duminică turneul WTA 250 de la Courmayeur (Italia), 7-6(3), 6-2 în finala cu Clara Tauson (Danemarca, 18 ani).


Donna Vekic, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul WTA, zâmbește din nou! Donna a câștigat primul titlu după patru ani și al treilea din carieră, la Courmayeur.

Vekic uitase să câștige, dar a spart gheața chiar pe finalul sezonului! Donna nu mai triumfase în circuitul WTA din anul 2017, atunci când s-a impus la Nottingham, pe iarbă. Donna Vekic mai are în palmares titlul de la Kuala Lumpur 2014 (Malaezia).

Donna Vekic, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis, a cucerit primul titlu după patru ani în circuitul WTA

În aceeași zi în care Simona Halep a fost răpusă de Anett Kontaveit în ultimul act de la Transylvania Open, scor 2-6, 3-6, s-a desfășurat și finala turneului de la Courmayeur, dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari! Donna Vekic s-a impus în minimum de seturi în fața Clarei Tauson, fiind recompensată cu un cec de 29.200 de dolari.

Alături de Anett Kontaveit, care a obținut calificarea la Turneul Campioanelor grație victoriei din Ardeal, Donna Vekic este premianta săptămânii! Donna a cucerit primul titlu după patru ani în circuitul WTA, reușind o victorie excelentă în finală, 7-6(3), 6-2 cu Clara Tauson.

Donna Vekic se concentrează pe carieră după ce s-a despărțit de Stan Wawrinka

Donna Vekic a realizat un salt spectaculos în clasamentul WTA! Sportiva din Croația a urcat 30 de poziții, până pe 67 WTA! Cunoscuta jucătoare de tenis s-a despărţit în urmă cu doi ani de elvețianul Stan Wawrinka, iar Donna a început să se concentreze pe carieră.

Patru ani au fost împreună cei doi jucători de tenis, dar Stan a decis să înceapă o nouă relaţie cu o altă campioană a sportului alb, Garbine Muguruza (Spania).

Prosport.ro