1 ianuarie 1:29 PM

Abonare la google news

Dominic Fritz, despre 2020: Am câștigat primăria, am învățat să fac sarmale

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că în anul ce-a trecut a învățat să facă… sarmale, a câștigat primăria și a negociat un guvern.

„Dar totuși, hai odată 2021”, exclamă edilul.

Dominic Fritz s-a născut în Germania și a câștigat alegerile în 2020, în fața lui Nicolae Robu.

Se mândrește cu victoria la Primăria Timișoarei și are un mesaj dur pentru 2020: „Ne-ai bulversat viața”.

„Gata, închid și eu biroul. Și anul. Am învățat să fac sarmale, am două nepoate nou-născute, am câștigat primăria împreună, am gestionat o pandemie, am început să facem ordine, am negociat un guvern, am găsit oameni incredibil de faini care s-au alăturat proiectului nostru”, a scris Fritz pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, el este nerăbdător să înceapă 2021.

„2020, ne-ai bulversat viața, dar ne-ai readus și dulcea, exasperanta, obositoarea, energizanta șansă a unui nou început. Te las cu un mare sentiment de recunoștință. Dar totuși – hai odată 2021. La mulți ani!”, și-a încheiat mesajul noul primar al Timișoarei, potrivit Mediafax.

Dominic Fritz, două teste negative la Covid-19. Primarul Timișoarei se află în izolare, după ce a intrat în contact cu două persoane infectate

În 18 decembrie 2020, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunța că are două teste negative la coronavirus. „Am trecut din nou pe lângă virus, iar ceea ce mă ține în siguranță este portul măștii”, a precizat edilul.

Dominic Fritz a anunțat, joi, că intră în izolare după ce a intrat în contact cu două persoane infectate.

După două zile de muncă la domiciliu, am făcut încă un test azi și a ieșit tot negativ. Le-am făcut din precauție: nu am fost contact direct pentru că am purtat masca”, a spus Dominic Fritz.

Primarul spune că va încerca și în următoarele săptămâni să țină cât de multe întâlniri online și își încurajează colegii să lucreze în schimburi și de acasă.

Sursa: Gandul