2 iunie 4:00 PM

Abonare la google news

Doliu în SUA. Rapperul Lil Loaded s-a sinucis! Avea doar 20 de ani

Una dintre speranțele rappului din SUA, Lil Loaded, pe numele său real Dashawn Maurice Robertson, și-a pus capăt zilelor la doar 20 de ani.

Tristul anunț despre dispariția lui Lil Loaded a fost făcut de către avocatul său. Se pare că tânărul a fi recurs acest pentru că se temea să nu ajungă în închisoare.

„Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a transmis avocatul. Artistul urma să se prezinte marți în fața judecătorilor, după ce a fost acuzat de omor. În anul 2018, acesta a fost implicat în împușcarea prietenului său Khalil Walker, anunță CNN.

Cine a fost Lil Loaded

Dashawn Maurice Robertson, cunoscut sub numele de Lil Loaded, a fost un rapper american. Artistul s-a născut în San Bernardino, California și a devenit celebru în vara anului 2019 după ce piesa sa „6locc 6a6y’ a devenit virală, strângând peste 29 de milioane de vizualizări.

Stanley Gabart, a cărui companie de producție a lucrat cu casa de discuri la care se afla Robertson, a declarat pentru The Dallas Morning News că moartea sa a fost un șoc.

„Acest copil era pe o cale grozavă. Se lupta cu unele lucruri despre care ne-am fi dorit să știm”, a precizat el.

 

Citeste articolul pe Cancan