luni 17 ianuarie 8:23 PM

Abonare la google news

Doliu în lumea sportului! Un cunoscut pugilist român a decedat la numai 42 de ani


Este doliu în lumea sportului! Constantin Florescu, singurul român campion la box în trei ţări, a murit la doar 42 de ani, din cauza unui infarct.


Constantin Florescu a fost singurul român campion la box în trei ţări: România, Germania și Canada. El s-a stins la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada.

Originar din Piteşti şi cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano, Constantin Florescu era stabilit de peste două decenii în Canada. Vestea morţii fostului sportiv a fost anunţată de către Alexandru Florescu, fratele său şi patronul unui cunoscut restaurant din Piteşti.

. „S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

Cine a fost Constantin Florescu

Cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano, Constantin Florescu a avut o carieră foarte frumoasă și apoi, după ce s-a retras, a devenit antrenor.

Palmaresul lui Rocky Floriano este impresionant: 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri. După ce şi-a încheiat cariera, Constantin Florescu a devenit antrenor de box în Canada, pregătind mai mulţi tineri de mare viitor, conform adevarul.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Cancan.ro