Abonare la google news

Doi minori cu vârste de 12 și 13 ani sunt suspectați că au încercat să spargă o bancă. Care a fost planul lor

Doi minori, cu vârste de 12, respectiv 13 ani, din Tulcea sunt cercetaţi de poliție pentru tentativă de furt calificat după ce au încercat să spargă o bancă din Orașul Isaccea.

Cei doi ar fi spart geamul de la ușa de la intrare și un alt geam lateral și ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani de la respectiva agenție bancară, potrivit unui comunicat al Poliției județene.

Comunicatul integral al Poliției 

„La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Isaccea au fost sesizați cu privire la distrugerea unor geamuri de la o agenție bancară situată pe strada 1 Decembrie din localitate.

Din primele verificări, a reieșit că doi minori de 12 si 13 ani din Isaccea, ar fi spart geamul de la ușa de la intrare și un alt geam lateral și ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani de la respectiva agenție bancară.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,tentativa de furt calificat. În continuare se efectueaza cercetări.”


Citeste articolul pe G4Media