Abonare la google news

Doi jucători ai Chindiei, în lotul României pentru EURO U21! Dorința lui Emil Săndoi: ”Cerem înțelegere de la Viitorul. Este și în interesul echipei naționale”

Parcursul bun al Chindiei în acest sezon de Liga 1, locul 8 după 27 de etape, cu speranțe reale la o poziție de play-off, de care o despart momentan două puncte, dă rezultate și la capitolul convocări la națională.

Doi dintre jucătorii antrenați la Târgoviște de Emil Săndoi au fost convocați la selecționata de tineret, pentru meciurile de la EURO 2021.

Este vorba despre Marian Aioani (foto), goalkeeper-ul Chindiei, și Marco Dulca, unul dintre cei mai promițători mijlocași din Liga 1. Aioani a fost titular cu Astra, 0-1 duminică seară la Buzău, în timp de Dulca nu a făcut deplasarea în Crâng, fiind suspendat a doua oară în acest sezon pentru cumul de cartonașe galbene.

Citeste si:  Laszlo Balint „respiră” după patru eșecuri consecutive: „Cu Viitorul, un punct câștigat!”

Chindia îi cere Viitorului să-l lase pe Marco Dulca să joace în meciul direct, în interesul naționalei de tineret

Fiul selecționerului naționalei feminine, Cristian Dulca, ar putea rata și meciul cu Viitorul, de miercuri (ora 17>30), datorită unei clauze pe care o are în contract, aceea de a nu evolua împotriva echipei de la care a fost împrumutat.

”La Dulca e o situație specială acum. Este posibil să se prezinte la naționala de tineret după două etape în care nu a jucat la echipa de club. Cerem înțelegere de la Viitorul, să fie lăsat să joace miercuri. Până la urmă, este și în interesul echipei naționale ca Marco să aibă meciuri în picioare”, e solicitarea lui Emil Săndoi.

Citeste si:  Medicul Vlad Ciurea spune că redeschiderea școlilor ar trebui să fie prioritate națională

Dulca, Paul Iacob și Tiberiu Căpușă au sosit la Târgoviște înaintea etapei a doua a acestui sezon, sub formă de împrumut de la Viitorul. Toți trei s-au integrat imediat și au devenit oameni de bază în angrenajul echipei dâmbovițene.

23 de meciuri din 27 a apărat Marian Aioani în acest sezon al Ligii 1, ratând primele runde din cauza infectării cu coronavirus

Citeste si:  Mesajul SUA pentru România, cu ocazia Zilei Naţionale: „Este un partener strategic valoros“

21 de jocuri are Marco Dulca, și un gol marcat, primul la seniori, în remiza Chindiei cu Campionii FC Argeș, 2-2 pe 19 decembrie 2020

  • România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Germania și Țările de Jos și va juca meciurile cu aceste echipe în perioada 24-30 martie, la Budapesta.

Foto: Chindia Târgoviște

Citeste articolul pe ProSport

 12 total views