Abonare la google news

Doi iubiți au primit un bilet umilitor de la vecinii care le-au amintit că pereții sunt “subțiri ca hârtia”: “Partida de amor a fost urmată de râsete. Copiii sunt traumatizați”

Să stai la bloc poate deveni foarte stresant… mai ales atunci când imobilul a fost proiectat cu pereți “subțiri ca hârtia”, cum au subliniat doi părinți într-o scrisoare publică adresată vecinilor gălăgioși. Aceștia din urmă s-au trezit peste noapte cu câteva afirmații tranșante și, printre informațiile care le-au fost aduse la cunoștință, se numără faptul că la una dintre partidele lor de amor “au fost martori” și copiii vecinilor lor. Părinții micuților au precizat că aceștia au fost “traumatizați de zgomotele auzite din dormitorul celor doi amorezi.

Doi iubiți, bilet umilitor de la vecinii lor care au copii

Biletul umilitor a fost postat pe un grup de Facebook și se pare că episodul tensionat s-ar fi petrecut într-un bloc din New South Wales, Australia, potrivit publicației The Mirror. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, scrisoarea “vecinilor privați de somn” a fost redactată pe 2 martie.

Încă de la început, cei doi părinți le reproșează amorezilor care s-au mutat recent în blocul lor că duc o viață zgomotoasă, vorbesc și ascultă muzică la un volum foarte ridicat.

“Am fost treziți în această noapte în jurul orei 12:30 îngroziți, trecând de la ceea ce credeam că ar putea fi un coșmar la realitate cu sunete de…. (n.r.: cuvintele au fost blurate) cu gemete și mârâieli. Nu arătați pic de respect pentru persoanele care locuiesc în jurul vostru, care au copii mici traumatizați de sunetele voastre. Escapada voastră de sex a fost urmată de râsete și discuții până la orele dimineții. Putem auzi fiecare cuvânt pe care îl spuneți. Vă rugăm să lăsați volumul mai jos. 

Și vă rugam mult, mult, mult de tot să închideți geamurile când faceți sex, pentru că nu este sexy deloc. Dacă se va întâmpla din nou, vom suna la poliție pentru disturbarea liniștii publice și vă vom face de râs pe grupul de Facebook din Paddington/Milton” sunt câteva dintre gândurile exprimate de vecinii care au luat atitudine la adresa celor doi iubiți.

Doi iubiți au fost umiliți pe social media de vecinii lor care le-au reproșat că au uitat că pereții locuinței sunt “subțiri ca hârtia” și se aude tot ce fac și tot ce vorbesc © reddittDoi iubiți au fost umiliți pe social media de vecinii lor care le-au reproșat că au uitat că pereții locuinței sunt “subțiri ca hârtia” și se aude tot ce fac și tot ce vorbesc © redditt

Deescoperă și: Postarea unei tinere din București, devenită virală: “Rog vecina care face dragoste de câteva ore să lase sonorul mai încet”

Scrisoarea dedicată celor doi iubiți se încheie astfel: “Vă rugăm să luați în considerare ca atunci când aveți ușa deschisă, persoanele care trec pe hol, pot vedea absolut tot în baie – foștii locatari au învățat asta într-un mod rușinos. Sunt dependenți de sex și pornografie care încearcă să se reabiliteze în apartamentele de lângă voi și ar aprecia dacă v-ați ține nuditățile și escapadele de sex private, așa cum o fac persoanele normale și respectuoase. Mulțumim anticipat! Vecinii voștri privați  de somn”.

Epistola scrisă de un cuplu din Australia a făcut înconjurul lumii și a stârnit râsul multora dintre cei care au citit-o. Pe de altă parte, alții au fost revoltați și au povestit pe social media experiențele pe care le-au avut ei cu anumiți vecini “zgomotoși” în momentele lor intime.

Nu rata: Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! O tânără a plecat cu 15.000 de euro din casa bărbatului cu care a petrecut clipe fierbinți

Sursa foto principală: pixabay.com/ro

Citeste articolul pe Cancan