luni 23 august 6:15 PM

Abonare la google news

Doi frați de 8 și 6 ani au trecut la volan și au condus maşina pe o autostradă din SUA, după ce tatăl lor a fost împușcat mortal


Doi frați de 8 și 6 ani au condus o mașină până într-un loc sigur în Houston, vineri seară, după ce tatăl lor a fost împușcat mortal în timp ce conducea.


Băieții le-au spus polițiștilor din Houston că tatăl lor conducea când au auzit un zgomot puternic și au crezut că mașina a fost lovită de o piatră, în jurul orei 23:00, potrivit NBC News.

Când și-au văzut tatăl prăbușit, băieții au condus SUV-ul de pe autostradă pe un drum secundar, unde au coborât și au fugit pentru a cere ajutor. Poliția a declarat că cei doi băieți au fost văzuți de o femeie care pleca de la un restaurant din apropiere și care a sunat la 911.

Poliția a spus că tatăl băieților, care avea 29 de ani, a fost declarat mort la fața locului, din cauza unei plagi împușcate în cap. Niciunul dintre băieți nu a fost rănit.

Deocamdată poliția nu are niciun suspect și nicio bănuială despre cauza incidentului. „Nu știm dacă a fost un incident survenit în trafic. Nu știm ce s-a întâmplat”, a declarat pentru NBC locotenentul R. Wilkins.

Editor : D.C.


Digi24.ro