Abonare la google news

Doi fotbaliști ai Politehnicii Iași și-au depus memorii după ce au ajuns la patru luni fără salarii. Daniel Pancu: „E dreptul lor, chiar nu pot să mă supăr pe ei”

Fotbaliștii, staff-ul și ceilalți salariați ai clubului Politehnicii Iași au ajuns pe 15 decembrie la patru luni de restanțe la salarii, iar unii jucători au început deja să-și exprime în mod oficial nemulțumirea.

Primii care au cedat sunt Nicandro Breeveld și Gay Assulin, cei doi notificând clubul pentru a-și primi restanțele. Dacă Assulin nu mai intră în vederile lui Pancu de ceva vreme, el neavând nici măcar un meci întreg strâns în mai mult de un an de contract, Breeveld este unul dintre jucătorii de bază ai echipei din Copou.

Decizia celor doi, justă de altfel, vine la câteva zile după ce Consiliul Local Iași a aprobat alocarea sumei de 1.6 milioane de lei pentru club, adică aproximativ 325.000 de euro, bani cu care conducerea Politehnicii a promis că va achita cel puțin două salarii restante până la Crăciun.

Contactat de ProSport, Nicandro Breeveld a evitat sa comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu vreau să comentez. Echipa mai are un meci de disputat, poate vorbim după aceea. Mulțumesc”, s-a rezumat să spună acesta.

La rândul său, președintele clubului, Ciprian Paraschiv, a declarat: „Doi jucători au notificat clubul, voi avea o discuție cu ei la finalul săpămânii”.

Daniel Pancu: „Au acest drept”

Antrenorul Daniel Pancu a comentat și el această situație la conferința de presă de la finalul meciului cu Clinceni. „Până la urmă jucătorii au cedat, sunt unii care au cedat. Eu nu pot decât să le mulțumesc pentru modul în care s-au comportat în aceste patru luni, pentru că nu a fost ușor. A fost o atmosferă extraordinară, v-am spus tot timpul că merită nota 10, nota 100 pentru modul cum s-au comportat la antrenamente, fiind neplătiți. E dreptul lor, chiar nu pot să mă supăr pe ei. Au acest drept, în momentul de față e problema clubului”, a declarat tehnicianul echipei moldave, Daniel Pancu.

 

 

Sursa: Prosport