Abonare la google news

Doi elevi au făcut amor în baia școlii. Băiatul s-a lăudat și cazul a apărut pe Facebook

Un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au făcut amor în toaleta școlii, într-o comună din județul Călărași.

Băiatul s-a lăudat pe internet cu isprava, iar cazul a ajuns la părinți, primărie, poliție și Parchet.

Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași, acuză directorul: ”Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”.

Incidentul a avut loc în 19 februarie, iar apoi rapid s-a aflat în tot orașul, după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor, iar prietenii l-au pârât pe rețelele de socializare, scrie Digi24.ro.   

Ionel Matei, viceprimarul localității Budești: Învățăm copiii să facă sex în școală? Ce înseamnă asta?   

Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești: ”Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat.

Reporter: În ce sens?

Daniela Dan: În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a… Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii.

Reporter: Cine a vrut să fie secret acest subiect?

Daniela Dan: Secret… Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”.

Cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. Deocamdată, minorii au fost despărțiți. Eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului. Băiatul a rămas în școala din Budești, unde dascălii au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o sarcină nouă: trebuie să supravegheze toaletele mai des.  

Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești, din Călărași: „Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor. Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință„.

Directorul școlii și-a luat câteva zile libere.

Foto: Arhivă

Citeste articolul pe Stiridecluj