2 iunie 3:24 PM

Abonare la google news

Doi copii de patru luni şi de aproape doi ani, ucişi de mamă în Maramureş

Doi copii de patru luni şi altul de aproape doi ani, ucişi de mamă în Maramureş. Crima înfiorătoare a avut loc în localitatea Ruşor, din Maramureş. O femeie cu grave afecțiuni psihice și-a ucis cei doi copii, unul în vârstă de 4 luni, celălalt de aproape 2 ani.

Poliţiştii au fost alertaţi miercuri dimineaţă de un bărbat la numărul de urgenţă 112 despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur, judeţul Maramureş, doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a transmis Poliţia.

Ajunşi la locul indicat de bărbat, polițiștii din cadrul Secției 7 Suciu de Sus au constatat faptul că cei doi copii, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

Cazul celor doi copii ucişi de mamă a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV