sâmbătă 3 iulie 7:42 PM

Abonare la google news

Doi bărbaţi din Vrancea, prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau catalizatoare auto


Doi bărbaţi de 28 şi 30 de ani au fost prinşi în flagrant, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce sustrăgeau un catalizator montat pe un autoturism, existând suspiciunea că aceştia nu erau la prima acţiune de acest fel, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.


„În cursul nopţii, în jurul orei 4,30, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea rezonabilă că sustrag catalizatoare montate pe autoturisme. Astfel, poliţiştii au depistat în flagrant doi bărbaţi, de 28 şi respectiv 30 de ani, în timp ce încercau să sustragă un catalizator de la un autoturism parcat pe strada Dornei din municipiul Focşani”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, asupra celor doi bărbaţi a fost găsit catalizatorul şi un fierăstrău electric pe care l-ar fi folosit pentru secţionarea acestuia. În momentul interceptării de către poliţişti, cei doi ar fi încercat să părăsească locul comiterii faptei, fiind imobilizaţi şi conduşi la sediul poliţiei, scrie Agerpres.ro.

Totodată, cei doi bărbaţi sunt bănuiţi de o faptă similară, ce ar fi fost săvârşită în noaptea de 25/26 iunie, pe raza municipiului Focşani.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.000 lei a fost recuperat parţial.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în cursul zilei de duminică urmând să fie prezentaţi instanţei cu propuneri legale.

Stiripesurse.ro